Laaja ostoverkosto ympäri Suomen

Dalla Valle Oy:llä on sienten ja marjojen ostopisteitä ympäri Suomea. Lisäksi ostoautot palvelevat kiertäen maakuntia pävittäin pysähtyen määrätyissä ostopysähdyksissä. Kiinteissä ostopisteissä palvelemme satokauden aikana päivittäin pidemmillä aukioloajoilla. Sen sijaan ostoautojen ostopysäkeillä osto alkaa annettuna aikana ja kestää niin kauan, kunnes pysäkin kaikki kerääjät on saatu palveltua (ellei toisin ilmoitettu), minkä jälkeen ostoauto jatkaa reittiään eteenpäin. Kaikki ostopaikat (kiinteät sekä ostopysäkit) on listattu ostoalueittain vireisessä valikossa ja oman alueesi ostopaikkoja pääset näkemään valitsemalla ostoalueesi. Ostopaikan tiedoissa on mainittu erikseen, mikäli kyseessä on ostoauton pysähdyspaikka.

Avoinna olevat ostopisteet vaihtelevat satokausittain sekä myös satokauden aikana riippuen satokausitilanteesta. Päivitämme ostopistetietoja aktiivisesti satokauden aikana, joten seuraathan uutisointiamme sivuillamme. Muistathan tyhjentää välillä selainhistoriasi, jotta uudetkin päivitykset näkyvät varmasti sinullakin. Ostoalueittain on myös eroja ostovalikoimassa. Kaikki ostettavat tuotteemme on listattu tänne alueittain.

Mikäli alueellasi ei ole sinua lähellä olevaa ostopistettä laisinkaan ja herkkutatin nousu on voimakasta, niin ota meihin yhteyttä info@dallavalle.fi tai 0500297811. Pyrimme ostotoiminnassamme joustavuuteen ja yritämme järjestää ostoa eri puolelle Suomea resurssiemme puitteissa.

Oikein paljon tervetuloa ostopisteillemme! Palvelemme, autamme ja opastamme mielellämme.

Valitse ostopisteesi

Ostotuotteet

Sienet

Herkkutatti

Herkkutatteja: luokat I-, II- ja III-luokka. Herkkutatti sekä männynherkkutatti, ei erotella ostossa. Ostetaan tuoreina ja hyvin puhdistettuina.

Kantarelli

Kantarelli ostetaan tuoreena, kokonaisena ja hyvin puhdistettuna. Ei vesipesua.

Mustatorvisieni

Ostetaan tuoreena, kokonaisena (ehjänä) ja hyvin puhdistettuna.

Lampaankääpä

Ostetaan kokonaisena ja puhdistettuna.

Typäskääpä

Ostetaan kokonaisena ja puhdistettuna.

Marjat

Mustikka, puhdas

Puhdistetun mustikan osto lopetettu satokaudella 2022. Viimeinen ostopäivä oli maanantaina 22.8. Mustikan tulee olla irtonaista ja kuivaa. Puhdistettu mustikka ei saa olla pehmentynyttä tai mehustunutta...

Mustikka, roskainen

Roskaisen mustikan viimeinen ostopäivä satokaudella 2022 on ke 7.9.2022.

Karpalo, puhdas

Ostoalue/ostopisteet:Pohjois-Karjala

Lakka eli hilla

HUOM! Lakan viimeinen ostopäivä satokaudella 2022 on ke 27.7. Ostamme lakkaa eli hillaa tuoreena. Lakan ostomme keskittyy pohjoiseen Suomeen: Kuusamon ja Sallan seudulle. Huomioithan seuraavat...

Karviainen

Satokaudella 2022 karviaisen viimeinen ostopäivä on la 10.9.2022. Karviaisen tulee olla mahdollisimman hyvin puhdistettua.

Herukat

Herukoiden viimeinen ostopäivä satokaudella 2022 on la 10.9.2022. Puna-, musta-, valko- ja viherherukat sekä karviaiset. HUOM! Viiinimarjat ostetaan tertuissa eli keräys myös terttuina. Kaikkien viinimarjojen...
Ostopisteet FI