Osallistu lomamatkan arvontaan!

ARVONTA satokaudelle 2023 on suoritettu! Voittaja selvinnyt.

Voittava numero on 301014. Onnea voittajalle! Olethan yhteydessä meihin, mikäli omistat voittavan numerosarjan arpalipukkeen: info@dallavalle.fi tai p. 0500 297 811.

Voittaja 2023 on Lappeenrannasta Asta Pohjola. Oikein paljon onnea arpavoitosta!

Tuo sienet ja marjat ostopisteillemme myyntiin ja saat joka kerta arvan. Arpa osallistuu yhden hengen lomamatkan arvontaa kauden päätyttyä. Yksi arpa/jokainen tuontikerta/kerääjä. Arpaonnea!

Satokaudella 2023 järjestämme tuttuun tapaan kerääjillemme arvonnan.  Voitto sisältää yhden hengen viikonloppumatkan ja majoituksen sovitussa kohteessa.

Jokaisella tuontikerralla jokainen kerääjä saa siis ostopisteeltämme tai ostoautoltamme arpalipukkeen, jolla osallistuu arvontaan. Jokainen arpalipuke on varustettu omalla numerosarjalla ja voittava numerosarja arvotaan satokauden päätyttyä, kaikkien ostopisteiden suljettua. Voittavan numeron julkaisemme täällä kotisivuillamme sekä facebook-tilillämme. Voittonumeroa voi tiedustella myös puhelimitse 0500 297 811 tai sähköpostitse info@dallavalle.fi .

Arpaonnea kaikille! Muistathan, että mitä useammin tuot saaliisi meille, sitä enemmän arpalipukkeita sinulla on ja sitä parempi todennäköisyys voittoon. Säilytäthän kaikki arvat arvontatuloksen julkaisuun asti.

Ostopisteet FI