Mahdollista luonnontuotteiden hyödyntäminen

Metsässä liikkumiseen, sienestykseen, marjastukseen sekä kaikenlaisten luonnonantimien talteenottoon löytyy lukuisia hyviä syitä: mielenvirkistys, hyötyliikunta, kerättyjen ravintoarvorikkaiden superfoodien terveysvaikutukset ruokavaliossa, rauhoittuminen, stressin poistaminen, raikas ja puhdas ilma, retkeily, elämyksellisyys, kaunis luonto ja maisemat, löytämisen ilo, erätaitojen kartuttaminen, yhdessäolo, digittomuus..ja paljon muuta! Mutta miksi kerätä sieniä ja marjoja myyntiin? Saadessasi kaikkea edellä mainittua kerätessäsi metsänantimia saat samalla ansaittua verovapaata lisätuloa myymällä saaliisi. Lisäksi, mikäli omat ja tuttavien varastot ovat jo sieniä ja marjoja täynnä, tarjoamme loistavan ratkaisun saaliin hyötykäyttöön. Näin voit jatkaa keruuharrastusta pohtimatta, mihin säilöt ja käytät saaliisi. Eihän kukaan halua heittää saalistaan hukkaan!

Keräämällä myyntiin osallistut myös tärkeään työhön luonnonantimien talteenottoon ja niiden hyödyntämisen mahdollistamiseen. Haluammehan, että mahdollisimman moni pääsee nauttimaan metsien aarteista ruokavaliossaan? Monissa elintarvikkeissa, ravintoloissa, suurtalouskeittiöissä ja perhetalouksissa hyödynnetään juuri meidän ja teidän keräämiä luonnonantimia. Kaikilla ei ole samaa mahdollisuutta puhtaan luonnon läheisyyteen tai siellä kasvaviin luonnonantimiin. Tarjotaan se makuelämys ja terveyshyöty siis heidänkin käyttöön. Jokaisen panostus on tärkeä! Metsiin jää suuri määrä keräämätöntä sientä ja marjaa joka vuosi, vaikka keruuseen panostetaan vuosittain. Suomen metsien rakka-aineet ovat myös erinomainen väylä tehdä Suomi tunnetuksi maailmalla. Olkaamme ylpeitä luontomme rikkaudesta ja puhtaudesta!

Mutta miksi juuri myydä meille? Tulemme lähellesi, palvelemme koko satokauden, olemme tavoitettavissa. Pidämme tärkeänä niin suuria kuin pieniä saalismääriä. Olemme ylpeitä saaliistasi. Olemme ostopisteillä sinua varten. Haluamme innostuttaa harrastuksen pariin. Ja mikä tärkeintä, jaamme sen saman rakkauden luontoon, metsänantimiin ja keruuseen kuin sinäkin. Ymmärrämme siis sinua! Kokeile, niin tiedät.

Ostopisteet FI