Dalla Valle Oy

Dalla Valle Oy on pohjoiskarjalainen perheyritys, jonka toiminta-ajatuksena on suomalaisten luonnonsienten, erityisesti herkkutattien, osto, käsittely ja myynti. Yrityksen perustana on alusta alkaen ollut tuoreiden sekä pakastettujen herkkutattien vienti Etelä-Eurooppaan, pääasiallisesti Italiaan. Dalla Valle Oy on perustettu vuonna 1995 Loreno Dalla Vallen toimesta. Liikeidea syntyi tämän italialaisen miehen oivalluksesta erityisen laadukkaan luonnon raaka-aineen runsaudesta Suomessa. Toimeliaana ja yritteliäänä miehenä ideasta syntyikin elämäntarina.

Loreno on asteittain laajentanut Dalla Valle Oy:n toimintaa ja herkkutattien lisäksi yritys ostaa ja myy myös muita luonnonsieniä sekä marjoja. Ostopisteiden määrä on lisääntynyt huomattavasti ja nykyään palvelemme kerääjiä ympäri Suomea. Pohjois-Karjalan lisäksi ostoverkosto yltää Savoon, Etelä-Karjalaan, Länsi-Suomeen, Oulun seudulle, Kainuuseen sekä Lappiin. Tämän kattavan ostoverkoston avulla olemme saavuttaneet vankan markkinajohtajan aseman luonnonsienten toimialalla Suomessa. Italiassa Dalla Valle on saanut vahvan brandin aseman laadukkaiden herkkutattien luotettavana ja asiantuntevana raaka-ainetoimittajana. Päätoimipisteemme sijaitsee Itä-Suomessa, Pohjois-Karjalan Sotkumassa.

Nykyään Dalla Valle Oy:n toiminnassa ovat vahvasti mukana toimitusjohtaja Lorenon lisäksi hänen tyttäret Zelia (osto, myynti & markkinointi) ja Zara (osto, perehdytys). Tuotannosta vastaa moniosaajamme Marco. Satokauden aikana koko perhe yhdessä henkilöstötiimin kanssa osallistuu satokauden pyörittämiseen.

Arvoiksemme tunnistamme vahvasti luotettavuuden, asiantuntevuuden, perheellisen läheisyyden sekä vastuuntuntoisuuden. Nämä arvot ohjaavat niin yrityksen kuin perheemme toimintaa ja elämää. Missionamme on rakentaa mahdollisimman kattava ja joustava ostoverkosto luonnonantimien keräämisen mahdollistamiseksi ja kerääjien palvelemiseksi. Dalla Valle Oy pyrkii olemaan lähellä kerääjiä, lähellä sieniä. Lisäksi tavoitteenamme on ostoverkoston vakiinnuttamisella tarjota myös kerääjille mahdollisimman hyvät mahdollisuudet ja kannustimet sienestykseen, marjastukseen sekä metsässä liikkumiseen ja näiden avulla saadun lisätulon ansaitsemiseen. Samalla pyrimme mahdollistamaan suomalaisten sienten kasvavan hyödyntämisen kotimaassa sekä ulkomailla. Tämä kaikki on yhteydessä myös vastuuntuntoomme Suomen luontoa ja metsiä kohtaan. Visionamme on edustaa puhdasta luontoa ja laadukkaita luonnon raaka-aineita sekä luotettavaa osto- ja myyntitoimintaa niin kotimaassa kuin muualla Euroopassa. Haluamme olla edelläkävijöitä alallamme.

Ostopisteet FI