dallavalle.fi sivusto on uudistunut

Ehkä olettekin jo huomanneet, mutta dallavalle.fi -sivusto on päivittynyt. Oli aika siirtyä taas ajassa eteenpäin ja kehittää sivustoa toimivammaksi. Moni toiminto muuttui näppärämmäksi sivustolla päivityksen myötä sekä sivuston hallinta ja muokattavuus kehittyi valtavasti. Lisäksi sivuston käytettävyys mobiilisti parani huomattavasti. Sivustouudistuksessa on pyritty huomioimaan paremmin juuri kerääjien käyttömukavuus. Erityisesti siellä metsissä kännykällä selaillessa toivottavasti kehityksen huomaa heti.

Yksi huomattavista muutoksista tehtiin juurikin ostopistevalikkoon ja ostopistetietoihin. Nyt kaikki ostopisteet löytyvät aluekohtaisesti valikoista ja ostopistetiedot saat esiin tiivistetysti valitessasi ostopisteen. Ostopistekohtaiset tiedot on esitetty selkeämmin ja kootummin. Valikko ja sivusto voi vaatia hieman totuttelua aluksi, on muutos sen verran iso entiseen. Mutta takuuvarmasti tulet kokemaan sen käteväksi.

Me olemme tästä uudistuksesta erittäin innostuneita ja super super tyytyväisiä. Mediakumpu teki loistavaa työtä! Iso KIITOS Jounille ja tiimille.

Ostopisteet FI