Ostopiste avataan keskiviikkona 20.8. Viimeinen ostopäivä Varkaudessa pe 10.10.2025. Kiertotie 7, Varkaus 0500 297 811
Alue: Etelä- ja Pohjois-Savo
Ostopisteet
Kangasniemi
Ei ostoa Kangasniemellä tällä hetkellä. st1 kylmäaseman piha-alue 040 1546 180
Punkaharju
Ostoauto kiertää: Viimeinen ostopäivä on sunnuntaina 12.10.2025. Punkaharjun tori 0500 297 811
Kerimäki
Ostoauto Viimeinen ostopäivä on sunnuntaina 12.10.2025. Kerimäen tori 0500 297 811
Haukivuori
Viimeinen ostopäivä Haukivuorella on lauantaina 11.10.2025. Rautakatu 12, Haukivuori 040 1546 180 Ostoautolla palvelemme myös venäjäksi!
Savonranta
Ostoauto 5 Viimeinen ostopäivä on sunnuntaina 12.10.2025. Savonranta Kirkonkylä Tori 040 737 0327
Mikkeli
Avataan jälleen! Lauantaista 16.8.2025 lähtien VIIMEINEN OSTOPÄIVÄ satokaudella 2025 Mikkelissä on TIISTAINA 7.10.2025. Tuukalan ABC, parkkipaikka 040 1546 180
Pieksämäki
– Ei ostoa tällä hetkellä – Ostoauto: Pieksämäen ABC, parkkipaikka 040 1546 180 Kiinteä ostopiste: Ei ostoa tällä hetkellä. Dalla Valle Oy Yhteistyössä Maa-Aitta Oy:n…
Lapinlahti
Osto alkaa maanantaina 28.7.2025. Viimeinen ostopäivä Lapinlahdella on torstaina 9.10.2025. Mantinantie 9, 71960 Lukkarila (HUOM! talossa numero 97) 050 5413 310 / Jorma Timonen
Rautavaara
Dalla Valle Oy Yhteistyössä Rautavaaran Paikallistuotteen kanssa Tiistaina 30.9.2025 viimeinen ostopäivä Rautavaaralla. Tulimäentie 1, 73900 Rautavaara 0400 513 058
Ostettavat tuotteet
Herkkutatti
Herkkutatteja: luokat I-, II- ja III-luokka.
Herkkutatti sekä männynherkkutatti, ei erotella ostossa.
Ostetaan tuoreina ja hyvin puhdistettuina.
Kantarelli
Kantarelli ostetaan tuoreena, kokonaisena ja hyvin puhdistettuna. Ei vesipesua. Ei erityistä ostoluokitusta.
Haaparousku, tuore
Ostetaan puhdistettuna, lakissa jalkaa kiinni maksimissaan 2 cm, ei irtojalkoja. Haaparouskut eivät saa olla yli-ikäisiä eli heltat eivät saa olla ruskeita, vaan valkoisia. Lakin halkaisija…
Haaparousku, keitetty ja suolattu
Ostetaan myöhemmin satokaudella 2025 valikoiduissa ostopaikoissa. Keitetty/suolattu haaparousku tuodaan omissa astioissa ja siirretään ostossa ostoastioihin. Suolasienen tulee olla vedestä valutettu ennen ostopisteelle tuontia. Haaparouskun suolausohje:…
Suppilovahvero
Suppilovahvero ostetaan kokonaisena, hyvin mullasta, hiekasta, neulasista yms metsän roskista puhdistettuina. Ei erillistä ostoluokitusta. Huom! Emme osta kosteikkovahveroa, pelkästään suppilovahveroa. Nämä musituttavat toisiaan, mutta selkeimpinä…
Puolukka, puhdas
Puhdistetun puolukan tulee olla punaista, irtonaista ja kuivaa. Seassa ei saa olla minkäänlaista roskaa.
Puolukka, roskainen
Roskaisen puolukan tulee olla punaista. Se saa sisältää luonnon roskia, kuten neulasia, lehtiä ja varvunoksia.
Karpalo, puhdas
Karpalo ostetaan puhdistettuna. Sen tulee olla kypsää ja kuivaa. Marjassa ei saa olla kiinni ”häntiä”.
