Ajankohtaista

Sienikauden 2013 ensimmäinen ostopäivä takana!

 

 

Mukava oli nähdä jälleen pitkän tauon jälkeen teitä ahkeria kerääjiä. Kovasti intoa ja tarmoa vaikuttaisi olevan teidänkin keskuudessa tätä uutta kautta ajatellen. Hyvä niin! Ensimmäisen päivän saldona siis kantarelleja reippaasti, mutta myös erittäin komeita, napakoita ja tiiviitä herkkutatteja yllättävän paljon. Tästä se lähtee! Ja ostettua tuli niin männyn- kuin kuusikon herkkutatteja. Paljon pieniä myös mukana, mikä on aina erinomainen merkki näin kauden alussa.

 

Huomenna ostoa jatkaa Sotkuman ja Joensuun ostopisteet. Tarkemmat tiedot valikosta kohdasta ostopisteet. Huomioittehan edelleen Joensuun ostopisteen muuttuneen osoitteen Raatekankaalle, Katsastus Kovalaisen viereen. Myös Savonlinnassa ostetaan. Ostettavina tuotteina siis näin kauden alussa herkkutatit (I-, II-, III-lk) ja kantarellit.

 

Huomenna kaikki metsiin virkistäytymään ja nauttimaan sienestyksestä! Toivokaamme hyvää säätä ja sienionnea kaikille. Täytyy myöntää, että meillä ainakin hymy oli herkässä, kun pitkästä aikaa kerääjä tupsahtaa paikalle kera sienikorin, josta paljastuu upeita herkkutatteja!

Takaisin