Ajankohtaista

Tattia nousee paljon, kerääjiä paljon liikenteessä. Ruuhkaa ja viivästyksiä esiintyy!

Monella teistä on varmasti vuosi 2003 mielessä huippuna tattivuotena. Tuolloin ostopisteitä meillä oli vain muutama ja silti tattia kerättiin talteen ennätyksellisen paljon. Nyt vuonna 2021 meillä on laaja ostoverkosto ja paljon ostopisteitä. Ja vaikka on tällä hetkellä keskitytty Pohjois-Karjalan, Savon ja Etelä-Karjalan seudulle, on teitä kerääjiä paljon ja tatteja nousee entistä enemmän. Jos ei vielä tattien määrässä ihan ylletä huippuvuodelle, ollaan kuitenkin jo hyvää vauhtia menossa kohti samanmoista. Suuret määrät asettavat haasteita erityisesti ostoautoille, sillä tila on rajallinen kuorma-autoissa. Monella pysäkillä on loppumaton jono ja tämä tekee mahdottomaksi aikataulussa pysymisen. Ja yhden oston pitkittyminen yhdellä pysäkillä kertautuu seuraavilla jne. Lisäksi koska kerääjiä saapuu koko ajan pysäkeille, on ostajiemme vaikea ennustaa oston lopettamisen ajankohtaa ja tämä vaikeuttaa aikataulutiedottamistamme paljon. 

Olemme suuresti pahoillamme myöhästymisistä ja teemme parhaamme tässä haasteellisessa tilanteessa. Suosittelemme siten suosimaan kiinteitä ostopisteitä, joissa ostoaika on jakautunut koko päivälle. Toki näissäkin jonoa esiintyy, mutta sitä saadaan paremmin purettua.

Toivomme ymmärrystä ja yhteistyötä kerääjiltä. Onhan se kuitenkin hienoa, että hyvää tattia nousee ja paljon – jokaiselle löydettäväksi.

Palaamisiin! Keräysiloa ja edelleen tervetuloa kaikille ostopisteillemme!

 

Takaisin