Ajankohtaista

Pohjois-Karjalassa ostot käynnistyvät. Avaamme ostopisteitä sekä ostoautot aloittavat reittinsä!

Mahtavia uutisia! Tattihavaintoja, löytöjä ja jopa saaliita on meille tuotu jo, joten ostot käynnistyvät Pohjois-Karjalassa. Herkkutatin nousu on aluillaan ja säät ovat hyvinkin suotuisat. Perjantaina 6.8. avataan ostopisteet Sotkumassa, Outokummussa, Tohmajärvellä ja Kiteellä. Lisäksi lauantaina 7.8. starttaavat ostoautot 1, 2 ja 3. Tutut autot, tutut reitit. Niin ilo nähdä teitä kerääjiä!

Ostamme tuoreena päivän hinnoin herkkutatteja (I, II, III), kantarelleja, mustatorvisieniä, haaparouskua tuoreena sekä keitettynä/suolattuna, kangasrouskua vain keitettynä/suolattuna, mustikkaa puhtaana ja roskaisena, puolukkaa puhtaana ja roskaisena sekä satokauden 2021 uutuustuotteena viinimarjoja (valko-, puna-, viher-, mustaherukat terttuina). Myös karviaista ostamme. Myöhemmin tulemme ostamaan myös suppilovahveroa sekä karpaloa.

Oikein lämpimästi tervetuloa kaikille ostopsiteillemme ja ostoautoille! Mahtavaa saada kausi käyntiin täällä Pohjois-Karjalassa. Hyvää alkavaa satokautta 2021 meille kaikille!

Takaisin