Ajankohtaista

Hillan osto käy vilkkaana Kuusamon seudulla. Hienoa keruuta ja loistavaa marjaa!

Onpa ollut hienoa aloittaa ostotoiminta Pohjois-Pohjanmaalla Kuusamon seudulla. Kerääjät ovat löytäneet meidät erinomaisesti ja ilo onkin palvella teitä! Hillan osto käy vilkkaana ja kausi on parhaimmillaan. Laatu on oikein hyvää. Ostoauto kiertää reittiä maanantaisin, keskiviikkoisin, perjantaisin ja sunnuntaisin pysähtyen Kuusamon portti – Kuolio – Taivalkoski – Männikkö – Posio – Vasaraperä. Lisäksi kiinteä ostopiste palvelee päivittäin Kuusamossa. Täältä (click) löydät tarkemmat tiedot ostopaikoista.

Hienosti olette kuusamolaiset ja lähiseudun kerääjät ottaneet meidät vastaan ja olette osoittaneet ihailtavaa ahkeruutta ja omistautuneisuutta keräykseen. Suuri ilo suorastaan! Ostoalue on meille uusi, joten olemme olleet erittäin iloisia vastaanotosta. Ja mitä hillaa, niin upeaa marjaa!

Hillan osto jatkuu ja kausi on parhaimmillaan. Lämpimästi tervetuloa siis kaikille kerääjille ostoautollemme! Tänä vuonna tulemme hillan lisäksi ostamaan samalla alueella myös puolukkaa sekä herkkutatteja. Joten olkaahan kuulolla jatkossakin! Toivomme näkevämme teidät jatkossakin.

Loistavaa viikkoa kaikille! Hillantäyteistä keruuaikaa ja tsemppiä. Jaksetaanhan ahertaa yhdessä!

Takaisin