Ajankohtaista

Kiitokset Kerkkäpäivät -tapahtuman osallistujille sekä yhteistyökumppaneille!

Kerkkäpäivät -koulutustapahtuma on tullut onnistuneesti päätökseen. Koulutustapahtuma järjestettiin yhteistyössä Metsäkeskuksen, Pohjois-Karjalan Marttojen, Luken ja Kotitalousnaisten kanssa. Koulutustapahtuma koostui etäteoriasta sekä maastopäivistä. Olimme mukana luonnontuotteen ostajan roolissa niin etäteoriatilaisuudessa kuin maastopäivillä. Maastopäivillä ostimme kerätyn kuusenkerkän. Tapahtuma oli oikein onnistunut!

Kesäisen helteisissä tunnelmissa vietettiin Kerkkäpäivät -tapahtuman maastopäiviä Kontiolahdella. Innokkaat kerääjät pääsivät tapahtuman maastopäivillä kokeilemaan kuusenkerkän keruuta ansaintamielessä. Koulutustapahtumassa sai myös suorittaa halutessaan poimijakortin. Metsäkeskuksen puolesta oli järjestetty luvallinen kuusentaimikko keruukohteeksi metsänomistajan kanssa. Taimikkko tarjosi hyvän keruupaikan kerääjille. Hyvää ajatusten vaihtoa ja pohdintaa olivat päivät täynnä osallistujien ja kouluttajien kesken. Talteen saatiin kaunista kerkkää.

Antoisat koulutuspäivät nyt takana ja ilo oli poulestamme olla mukana tapahtumassa. Meille Dalla Vallessa tämä oli ensimmäinen ostokokemus kuusenkerkästä. Tapahtuman maastopäivät toimivat hyvänä ensimmäisenä kokeiluluontoisena ostokautena kuusenkerkälle luoden pohjaa tulevaan. Katsotaan, miten saamme kuusenkerkän oston kehitettyä tulevassa. Toivomme, että saisimme siitä uuden tuotteen valikoimaamme.

Suuret kiitokset tapahtuman osallistujille sekä yhteistyökumppaneille: Metsäkeskukselle, Pohjois-Karjalan Martoille, Kotitalousnaisille sekä Lukelle. Yhteistyössä on voimaa! Osallistujille erityiskiitos innokkuudesta ja oppimishalusta. Aihe selkeästi kiinnosti ja löytyi joukosta hienosti jo keruukokemustakin. Tästä on hyvä jatkaa.

Tapaamisiin kerkän osalta!

Takaisin