Pohjois-Karjala

Kerkkätapahtuman maastopäivät siirretty. Maastopäivät 3.-4.6. Ilmoittaudu mukaan, vielä mahtuu!

Kuusenkerkkä on puhjennut ja kerkän kasvuvauhti ja sadon eteneminen on hyvin kuusikkokohtaista. Mastopäiville valikoidun kuusikon kerkän kasvutilanteen mukaisesti kerkkätapahtuman maastopäivät on siirretty pidettäviksi 3.-4.6. Toivomme, että tuleva lämpö vauhdittaa juuri sopivasti kerkän kasvua. Maastopäivillä pääset testaamaan kuusenkerkän keruuta valikoidussa kuusikossa, jonne keruulupa kerkkään on etukäteen kysytty ja sovittu metsänomistajan kanssa. Maastopäivien keruukohteena oleva kuusikko sijaitsee n. 13 km Joensuusta. Tarkemman paikkatiedon saat lähempänä maastopäiviä. Olemme mukana maastopäivllä ostamassa kerättyä kerkkää, joten nyt sinullakin olisi mahdollisuus tulla tutustumaan kuusenkerkän keruun ohessa sen myyntiin ja keruuseen ansaintamielessä. Mukaan mahtuu nyt vielä keruupäiville, joten ilmoittaudu ja tule sinäkin! Ilmoittautuminen on auki.


Ilmoittautumaan pääset täältä: Kuusenkerkän keruun maastopäiville ilmoittautuminen


Lisätietoja maastopäivistä voit tiedustella Metsäkeskuksen yhteyshenkilöltä: Juha Vornanen puh. 050 529 2038 / juha.vornanen@metsakeskus.fi

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä: Metsäkeskus –  Pohjois-Karjalan Martat – ProAgria Itä-Suomi – Dalla Valle Oy – Luonnonvarakeskus – Hankkeet "Tulevaisuutta luonnontuotteista", "Sopeutumiskyvyllä,uusiutumista ja liiketoimintaa maaseutumaisemaan", Kasvavaa liiketoimintaa luonnontuotteista" ja "Luomua ja luonnontuotteita metsävaratietoihin".

TERVETULOA MUKAAN!

Maastopäivillä on säävaraus. Järjestäjät pidettävät oikeuden muutoksiin. Mikäli keruupäiviä joudutaan siirtämään, toimii la 5.6. varapäivänä kerkän keruulle.

Takaisin