Ajankohtaista

Osallistu Kerkkäpäivät -koulutukseen ja kokeile kerkän keruuta!

Oletko pohtinut kuusenkerkän keruuta, mutta et ole vielä päässyt sitä kokeilemaan? Kaipaatko apua aloitukseen? Kiinnostaako keruusaaliin myynti meille? Nyt sinulla olisi oiva mahdollisuus Pohjois-Karjalassa osallistua kuusenkerkän kerkkäpäiville. Olemme mukana yhteistyössä järjestämässä Kerkkäpäivät -koulutusta. Ilmoittaudu ja osallistu sinäkin! Me olemme tästä kovin innoissamme. Vihdoinkin päästään oppimaan ja kokeilemaan kerkänkeruuta sekä ostamaan täysin uutta luonnontuotetta meille!

Mistä oikein on siis kyse? Alla posterissa tarkemmat tiedot. Kerkkäkoulutus muodostuu etäteoriasta sekä maastopäivistä. Etäteoriassa saat hyvän perustiedon keruusta ja siihen liittyvistä huomioitavista asioista. Teoriaosuus toteutetaan helposti etäyhteyksin 5.5.2021 klo 15–17. Maastopäivät sen sijaan ajoittuvat 27.–28.5.2021 Joensuun lähellä olevaan valittuun kuusikkoon (n. 13 km Joensuun keskustasta), jossa pääset testaamaan keruuta. Olemme mukana maastopäivillä ostamassa kerkkää, joten sinulla on mahdollisuus myös lisätienesteille keruun kautta.

Koulutus ja päivät ovat ilmaisia. Tarvitset vain mukaasi hyvää mieltä sekä kokeilu- ja keruuinnokkuutta. Tarkemmat tiedot maastopäiville annetaan teoriapäivänä. Koulutuksessa on mahdollista halutessaan suorittaa myös poimijakortti kuusenkerkän keruusta. Tarkempia tietoja koulutuksesta ja kerkkäpäivistä voit tiedustella:

Juha Vornanen (Metsäkeskus): p. 050 529 2038, juha.vornanen@metsakeskus.fi
Maarit Sallinen-Uusoksa (Pohjois-Karjalan Martat): p. 050 448 3335, maarit.sallinen-uusoksa@martat.fi
Päivi Jokinen (Maa- ja Kotitalousnaiset): p. 040 301 2409, paivi.jokinen@maajakotitalousnaiset.fi

Ilmoittautuminen koulutukseen täältä: Kerkkäpäivät ilmoittautuminen
Kerkkäpäivät -koulutuksen esite: Esite

kerkkapäivät

HUOM! Mahdolliset muutokset ja erityisvaatimukset koronavaatimusten suhteen huomioidaan. Järjestäjät pidättävät oikeuden muutoksiin.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä: Metsäkeskus –  Pohjois-Karjalan Martat – ProAgria Itä-Suomi – Dalla Valle Oy – Luonnonvarakeskus – Hankkeet "Tulevaisuutta luonnontuotteista", "Sopeutumiskyvyllä,uusiutumista ja liiketoimintaa maaseutumaisemaan", Kasvavaa liiketoimintaa luonnontuotteista" ja "Luomua ja luonnontuotteita metsävaratietoihin".

Takaisin