Ajankohtaista

Kevättä rinnassa!

MIkä aurinko, mikä lämpö! Upea, kunnon talvi takana, mutta kyllä kevään tulo on aina yhtä odotettua. Varsinkin, kun tänä vuonna talvi tuntui vain jatkuvan ja jatkuvan. Sää aurinkoineen, lämpöineen ja lempeine tuulineen on hellinyt meitä ja täällä meillä on ainakin jo kevättä rinnassa. Auringon säteet tuovat kaivattua energiaa. Joko siellä on alettu seuraamaan luonnon heräämistä talven jälkeen?

Pohjois-Karjalassa on vielä lunta, vaikka viime aikojen lämpö on vauhdittanut lumien lähtöä. Vesistöt ovat vielä vangittuina jään alla, mutta pikku hiljaa rannoista on vapautuminen alkanut. Pelloilla olemme jo pongailleet joutsenia. Mikä vauhti tuntuu luonnolla olevan nyt! Vaikka vielä ei olla ihan silmuvaiheessa, mutta kevät rientää yleensä alkaessaan niin nopeasti, ettei perässä meinaa pysyä.

Toivottavasti olette voineet kaikki hyvin ja mieli virkeänä odotatte kevättä ja tulevaa kesää. Täällä ainakin entistä aktiivisemmin ajatus jo siintää tulevaan kauteen, vaikka vielä aikaa onkin. Nautitaanhan hetkestä ja tästä elon voimasta! Terveisiä joka kotiin!

Takaisin