Ajankohtaista

Parhaalla kerääjällä tänään 517 eur tienestit! NYT NOUSEE TATTI!

Herkkutattikausi on käynnistynyt vilkkaasti. Kesäsatoa vauhdittaa lämpö, joten tatti nousee nyt joka päivä samoihin paikkoihin. Toivotaan, että ensi viikon sateet toteutuvat, niin johan jatkuu nousu!

Kerääjäansiot ovat nousseet nyt hurjasti. Tatin nousu kiihtyy. Erityisesti Ylä-Karjalassa Nurmeksessa, Pohjois-Savossa Rautavaarassa, Pohjois-Karjalassa Outokummussa, Sotkumassa, Rääkkylässä, Liperissä, Enossa, Päijät-Hämeessä Sysmässä on nousu pompannut. Lisäksi myös muilla alueilla nousu on alkanut ja tulee nopeasti kasvamaan, kun kerääjät löydätte metsiin. Kerääjät keräävät nyt samoista paikoista päivittäin. Paljon pientä ykkösluokkaa on metsissä. Alueesta riippuen nousee niin kuusikoissa kuin mäntykankailla. Nyt metsiin!

Kerääjien tienestit ovat kasvaneet suurten keräysmäärien myötä. Esimerkiksi Rautavaarassa Pohjois-Savossa paras kerääjä ansaitsi tänä päivävä 517 euroa!!! Aikamoinen suoritus. Niin mahtavaa. Onnittelut hienosta saaliista. Muutenkin vilkkaimmissa paikoissa kerääjätienestit ovat nyt 50-200 euroa. Ja kerääjämäärät ovat vielä pieniä, joten tattia todellakin on metsissä.

Palvelemme kaikkia parhaamme mukaan. Toivotamme kaikki tervetulleiksi ostopisteillemme. Oikein antoisaa sienestysaikaa kaikille! Pidetään sormet ristissä, että ensi viikolla sataa, niin hyvä nousu saa jatkoa.

Tatit talteen!

Takaisin