Ajankohtaista

Herkkutatti nousee! Ostopisteitä avataan lisää koko ajan. Tatit talteen!

Satokausi on lähtenyt hyvin käyntiin. Tällä hetkellä reipasta mäntytatin nousua on Kajaanissa ja Nurmeksessa Ylä-Karjalassa. Nurmeksessa kerääjät ovat päässeet erinomaisiin päivätienesteihin ansaiten jopa 200 eur/pv. Hieno suoritus ja mikä ilo kerätä! Nousu on laskeutumassa pikku hiljaa myös etelämpään sieltä ja selkeitä merkkejä on Pohjois-Karjalassa. Ostoauton 2 ostopysähdyksellä Rääkkylässä on myös kerätty hyviä saaliita: hienoa tattia kuusikoista. Paljon löytöhavaintoja on tullut ympäri Pohjois-Karjalaa ja havintojen ja nousumerkkien mukaan avaamme ostopisteitä koko ajan lisää. Muistathan seurata ostoaluekohtaisia tietoja etusivulta. Tattimetsiin kannattaa nyt mennä ja olla tarkkana! Nousu voi pompatahetkenä minä hyvänsä. Lämpö nopeuttaa tattien nousua.

Osto on aloitettu myös Päijät-Hämeessä Sysmässä. Herkkutatin nousu on alkanut ja toivomme, että kerääjät löytävät metsään. Toivotamme kaikki tervetulleeksi ostopisteellemme.  Tänä vuonna meillä on mahdollisuus järjestää myös kiertävä ostoauto Päijät-Hämeeseen: mm. Joutsa-Hartola-Pertunmaa-Kuortti-Lahti-Asikkala akselille. Nousuhavaintojen perusteella järjestellään ostoa seudulle, joten ilmoitattehan meille tatin nousun havainnoistnne puh. 0500 297 811/ asiakaspalvelu@dallavalle.fi /facebook Dalla Valle Oy.

Ensi viikolla avataan myös useita ostopisteitä Etelä-Karjalaan yhteistyössä Kaskein Marjan kanssa. Ostopistetietoja löydät täältä . Näissä pisteissä ostamme mustikkaa (puhdistettu ja roskainen) sekä herkkutattia. Tervetuloa uusille pisteille!

Satokausi on tänä vuonna alkanut jo heinäkuussa ja näyttää lupaavalle. Kerääjät ovat olleet tyytyväisiä ja yllättyneitä löytämistään saaliista. Mukava on nähdä teitä ja hymyä kasvoilla. Jatkateen tällä sykkeellä ja toivotaan kaikille oikein mukavaa satokautta ja aikaa sienestyksen ja marjastuksen parissa. Nähdään ostopisteillä!

Muistathan tarkastaa myös ostettavat tuotteet alueittain täältä .

20 mäntytatit nurmes   

Takaisin