Ajankohtaista

Kausi alkaa! Ostopisteitä avataan.

Satokausi 2020 starttaa meillä todenteolla tulevalla viikolla. Ti 14.7. avaamme ostopisteet Pohjois-Karjalan Joensuussa, Sotkumassa ja Outokummussa. Lisäksi ostoauto 2 aloittaa myös ti 14.7. reittinsä pysähtyen Ylämyllyllä, Hammaslahdessa, Rääkkylässä, Liperissä, Ylämyllyllä. Päijät-Hämeessä Sysmän ostopiste avaa ovensa torstaina 16.7.

Pohjois-Karjalassa on tehty jo useamman kilon löytöjä kuusenherkkutatin ykkösluokkaa. Tatteja on kerätty erityisesti Polvijärveltä, Liperistä, Hammaslahdesta ja Joensuusta. Herkkutatin nousu on siis käynnistymässä kuusikoissa, joten nyt metsät tarkkailuun! Yksittäisiä tattihavaintoja on tehty ympäri maakuntaa.

Sysmässä Päijät-Hämeessä on myös kerätty kuusenherkkutattia, joten nousun merkkejä on näkyvissä selkeästi. Lisäksi kelit ovat olleet hyvin suotuisat.

Oulun seudulta Vaalan ja Muhoksen alueelta on tullut männynherkkutatin havaintoja. Mäntykankaita kannattaakin seurailla nyt ahkeraan. Tunnetusti tatti on nopea liikkeissään.

Nousutietoja otamme mielellämme edelleen vastaan: puh. 0500 297 811 / asiakaspalvelu@dallavalle.fi / facebook Dalla Valle Oy. Niiden perusteella osaamme suunnitella oston avaamista tarkemmin. Valmiuksissa olemme koko ajan. Otetaanhan koppi kiinni jo nousun alusta!

Näin korona-aikana muistammehan myös ostopisteillä noudattaa hyvää hygieniaa ja huomioida korona-ajan erityisvaatimukset. Metsissä onneksi päästään liikkumaan väljästi puhtaassa ilmassa. Ostopisteille olemme varanneet käsidesiä ja ostohenkilökuntamme on varustettu visiirein. Muistetaan turvaväli 1-2m käsittelytiloissa sekä jonoissa ja pidetään väljyyttä toinen toisiimme. Maltetaan odottaa vuoroamme vaikka ulkosalla. Sienten käsittelyssä suosittelemme käyttämään hanskoja. Käteisrahan antaminen tapahtuu sille varatun astian kautta. Välitämme teidän kerääjien sekä työntekijöidemme hyvinvoinnista ja siksi toivomme, että jokainen omalta osaltaan huomioi ostopisteellä vieraillessaan nämä asiat. Ethän siis saavu ostopisteelle flunssaoireisena tai sairaana. Jokaisen panostus on tärkeää. Pysytään terveenä! Mikäli jokin asia mietityttää, soitathan 0500 297 811 tai laita viestiä asiakaspalvelu@dallavalle.fi.

Oikein hyvää satokautta 2020 kaikille! Nautitaanhan tästä taas!

20 kuusikko metsä   20 ekat kuusitatit

Takaisin