Ajankohtaista

Tattitarinaa viikonlopulta. Kausi jatkuu hyvällä sykkeellä!

Reipas kuukausi on nyt jo sienikautta 2018 takana. Kausi on edennyt oikein hyvällä sykkeellä ja vielä jaksetaan jatkaa. Hieno ostoviikonloppu takana eri puolilla Suomea. Ostopisteemme jatkavat palvelemista normaalisti ensi viikollakin. Lampaankäävän ja typäskäävän osto loppui nyt sunnuntaina 16.9. Herkkutatin osto jatkuu kaikissa pisteissä normaalisti. Lisäksi Itä-Suomen ostopisteissä tuoreen haaparouskun, suppilovahveron, kantarellin ja mustatorvisienen osto jatkuu normaalisti. Puolukkaa ostamme Pohjois-Karjalan pisteissä. Keitettyä ja suolattua haaparouskua ostamme Joensuun, Sotkuman ja Outokummun ostopisteillä Pohjois-Karjalassa.

Loistavan männynherkkutatin oikein voimakas nousu on tällä hetkellä meneillään Satakunnassa Köyliössä ja Jämijärvellä. Kerääjät ovat myöskin olleet oikein ahkeria. Hienoa työtä! Männynherkkutatti on todella upeaa nyt. Jatketaanhan samaan malliin ja kerätään tatit talteen!

Oulun seudulla, erityisesti Vaalan ja Manamansalon seudulla, on myös oikein hienoa nousua. Vaalassa riittääkin tohinaa. Ostot jatkuvat normaalisti sielläkin.

Kainuussa Hyrynsalmella on nyt vasta päästy alkuun. Herkkutatti on alkanut nousemaan ja ostopisteemme palvelee päivittäin. Tervetuloa!

Pohjois-Savossa Rautavaaran seudulla herkkutatti jatkaa nousuaan hienosti. Ostot jatkuvat normaalisti niin pitkään kuin herkkutatti nousee. Otetaanhan nyt tästä noususta ilo irti!

Pohjois-Karjalassa saadaan edelleen talteen niin männyn- kuin kuusenherkkutattia. Tosin kuusenherkkutatti alkaa pikku hiljaa hiipumaan ja männynherkkutattia tulee valtaosa. Jaksetaanhan vielä kerätä tatit talteen! Ostopisteet ja ostoautot palvelevat ja kiertävät normaalisti. Tervetuloa!

Päijät-Hämeessä on pientä väsymystä kerääjien keskuudessa, mutta herkkutattia löytyy edelleen. Käykäähän ahkerasti vielä sienimetsissä. Tsemppiä sinne!

Hieman väsymystä alkaa varmasti olemaan kaikilla, mutta jaksetaanhan nyt vielä nauttia kaudesta täysin rinnoin. Syyskuun lopullekin luvataan oikein lämmintä hyvää säätä, joten kausi varmasti jatkuu. Metsässä on niin upeaa rentoutua ja virkistyä!

Loistavan viikonlopun jälkeen on oikein hyvä siirtyä tulevaan viikkoon. Olkoon se sienitäyteinen ja hyvää mieltä täynnä!

Nähdäänhän ostopisteillä ja ostoautoilla.

18_mäntytatti köyliö  18 boletus eulis

Takaisin