Ajankohtaista

Herkkutatin nousu kovenee päivä päivältä Pohjois-Karjalassa! Nyt kutsuvat tattimetsät.

Nyt on tattikausi käynnissä ja tohinaa riittää. Herkkutattia nousee ympäri Pohjois-Karjalaa kuusikoissa ja kankailla. Upeaa tattia on hieno metsässä kerätä. Nousu kovenee päivä päivältä ja kasvu on nopeampaa, joten nyt ehdottomasti kannattaa omat tattimetsät käydä läpi päivittäin.  Aivan mahtavaa! Parasta on erityisesti se, että nousua on ympäri Pohjois-Karjalaa: Joensuussa, Tohmajärvellä, Outokummussa, Sotkumassa, Liperissä, Hammaslahdessa, Rääkkylässä, Ylämyllyllä, Enossa, Kontiolahdella, Lieksassa, Juuassa, Kolilla, Romppalassa, Kesälahdella, Ilomantsissa, Kiihtelyksessä, Heinävaarassa ja Outokummussa. Toivotamme kaikki kerääjät oikein lämpimästi tervetulleeksi ostopisteillemme ja ostoautoille!

Hienoa herkkutatin nousua on myös Päijät-Hämeessä Sysmässä. Komeaa herkkutattia tupsahtelee Sysmän metsiin. Ostopisteemme palvelee päivittäin.

Oulun seudulla jatkuu tasainen herkkutatin nousu. Ostoautome kiertää reittiään päivittäin. Tuokaahan herkkutatit talteen!

Satakunnassa sen sijaan kärsitään hieman kuivuudesta, mutta kunhan vain hieman sadetta saadaan, niin nousu lähtee hyvin käyntiin. Köyliön ostopiste palvelee päivittäin ja Jukka ottaa nousuhavaintoja vastaan, jotta saadaan lisää ostopisteitä avattua nousualueille.

Mahtavasti on viikko lähtenyt käyntiin ja nyt mennään jo hyvää vauhtia kohti viikonloppua. Loppuviikostahan kaikilla on oikein loistavaa aikaa käydä sienimetsissä. Ostomme jatkuvat normaalisti. Herkkutatin luokittelu etukäteen jouduttaa ostamista, joten käsittelethän sienesi jo valmiiksi. Kiitokset!

Tervetuloa! Nautitaan nyt metsän antimista, kun niitä metsät antavat. Tatit talteen!

zara metsässä

Takaisin