Ajankohtaista

Ostopisteitä avataan! Savukoskella, Kuopiossa, Etelä-Karjalassa, Savossa... Lue päivitykset!

Mahtavia uutisia jälleen! Herkkutatti on nousussa monessa paikassa ympäri Suomea. Avaammekin lisää ostopisteitä ja lisää ostoautoja lähtee reiteilleen. Nyt metsään! Tattikausi kutsuu..

Pohjois-Karjalassa avaamme Tohmajärven ostopisteen tiistaina 21.8. Lisäksi ostoauto 3 lähtee kierroksellensa pysähtyen päivittäin tiistaista 21.8. alkaen Kiihtelysvaarassa, Heinävaarassa, Ilomantsissa ja Koverossa. Ostoauto 4 sen sijaan kurvailee päivittäin Kiteelle, Kesälahdelle ja Puhokselle. Tämäkin tiistaista 20.8. alkaen.

Etelä-Karjalassa ostoauto 4 pysähtyy Saarella ja Särkisalmella tiistai 21.8. alkaen. Tämäkin pysähdys joka päivä.

Savosta on tullut paljon yhteydenottoja Kuopion seudulta: herkkutatti, pääasialliseti kuusikoissa, on kovassa nosteessa. Ostoautomme pysähtyykin Sorsasalon Nesteellä tiistai 21.8. alkaen joka päivä. Lisäksi Tuusniemen ostopiste avataan myös tiistaina 21.8. Ostoauto 4 puolestaan pysähtyy reitillään Punkaharjulla ja Kerimäellä.

Lapista myös loistavia uutisia. Herkkutattikausi on aluillaan sielläkin!  Savukosken ostopiste on avattu herkkutatin ostolle ja palvelemme sielläkin pohjoisen kerääjiä.

Hineoa, että näin eri puolella Suomea tapahtuu! Herkkutatti nousee vauhdilla. Ouun seudun osto on valmisteilla ja avaamme ostoreittiä sinnekin varmasti tällä viikolla. Pysykäähän siis kuulolla! Satakunnan alueella Jukka tarkkailee ahkerana ja  on valmiudessa. Katsastamme metsiä koko ajan.

Tattikausi 2018 käynnistyy ja alkaa olemaan jo tohinan tuntua! Niin moni paikka jo avattuna. Nyt kerääjät on teistä kiinni tattien talteenotto! Osallistukaahan tattikauteen keräämällä näitä upeita sieniä myyntiin.Kaikki ostopisteet alueittain tietoineen löydät täältä .

Oikein paljon tervetuloa ostoautoillemme ja ostopisteillemme!

Takaisin