Pohjois-Karjala ja Ylä-Karjala

Lisää ostopisteitä avataan keskiviikkona 15.8.! Kausi käynnistyy toden teolla.

Kuusikoissa on herkkutatti alkanut nousemaan nyt selkeästi ja nämä paikoittaiset sateet edistävät varmasti nousua. Meillä on siis ilo avata keskiviikkona 15.8. lisää ostopisteitä Pohjois-Karjalassa.

Keskiviikkona avataan Joensuun, Sotkuman ja Outokummun ostopisteet. Ostoauto 1 starttaa myös keskiviikkona palvellen kerääjiä Kontiolahdella, Juuassa, Kolilla ja Romppalassa. Ostoauto 2 on kiertänytkin jo viikonloppuna ja jatkaa normaalisti päivittäistä kiertoansa pysähtyen Ylämyllyllä, Hammaslahdella, Rääkkylässä ja Liperissä. Tervetuloa kaikki uudet ja vanhat ostopisteillemme ja ostoautoille! Tarkemmat aikautulut ovat nähtävissä täällä

Mikäli ette ole vielä käyneet tattimetsissänne, niin nyt kannattaa viimeistään aloittaa kuusikoissa käyminen! Erityisesti alueilla, joissa on sadellut enemmän. Otamme mielellämme havaintoja vastaan edelleen. Soittaa voi Lorenolle puh. 0500 297 811 tai lähettää sähköpostia asiakaspalvelu@dallavalle.fi tai viestiä facebookissa. Havaintojen perusteella saadaan avattua taas lisää ostopisteitä.

Oikein mukavaa viikkoa kaikille! Me täällä järjestellään ostopisteiden avaamista ja tiedottamista. On tämä kauden aloitus aina yhtä jännää! 

18 kuusenherkkutatti

Takaisin