Ajankohtaista

Kohti kautta 2018!

Kesäiset terveiset kaikille teille. Olemme saaneet nauttia kunnon kesähelteistä tänä vuonna ja, mikäli ennusteet vain pitävät paikkansa, vielä saadaan lämmöstä nauttia heinäkuusssakin. Lämpö tekee hyvää ja onkin erittäin tärkeää tattisadon kannalta! Odotellaan kunnon sateita sitten loppukesästä. Sillä välin me valmistaudumme tulevaan kauteen ja odotamme jo innolla sen tuomia haasteita.

Miten teidän kesä on mennyt? Oletteko jo tehneet sienilöytöjä? Täällä Pohjois-Karjalassa olemme jo löytäneet ensimmäiset kantarellit, jotka nousivat parin sadepäivän innostamina. Pienet maistiaiset on siis nautittu tuoreista kantarelleista! Ja kylläpä maistuivatkin. Myös punikkitatti löytyi samaiselta reissulta. Muuten sienirintamalla eletään vielä hiljaiseloa. Millaisia havaintoja te olette tehneet metsissä? Moni varmasti ainakin mustikan kehittymista on tarkkaillut kovasti. Tietyillä seuduilla pieniä määriä on varmasti jo kerättykin talteen.

Toivottavasti odotatte yhtä malttamattomina kuin mekin jo tulevaa kautta. Erityisen tärkeitä meille ovat havainnot sienilöydöistä eri alueilla. Muistattehan siis tarkkailla metsiä ja ilmoitelkaahan havainnoistanne meillekin. Ilmoitella voi tuttuun tapaan suoraan Lorenolle puh. 0500 297 811, sähköpostitse asiakaspalvelu@dallavalle.fi, viestillä facebookissa Dalla Valle Oy tai instagramissa dallavalleoy. 

Nautitaan nyt tästä lämmöstä! Kyllä se sienikausi 2018 sieltä lähenee...

18 kantarellit

Takaisin