Ajankohtaista

HERKKUTATTI EI HELLITÄ!

POHJOIS-KARJALASSA nousee paljon ja parasta herkkutattia. Tänä vuonna laatu on erinomainen. Ilo kerätä, ilo laittaa eteenpäin! Kiitos ahkerille kerääjille ja työntekijöille. Vielä ei näy merkkiä sadon hiipumisesta. Ja me palvelemme            " luotettavasti alusta loppuun asti" kuten Loreno sanoo. Hommat  on hoidossa viikonloppunakin.
Nyt saa vielä metsäretket kannattaviksi, metsän herkkutattiantimet rahaksi. Yksin tai yhdessä, hyräillen tai haastellen. Kuntokin siitä tykkää.
Ilolla olemme havainnoinneet, että niin monet nuoret ovat lähteneet tattitouhuun mukaan. Herkkutatti on IN.

SAVOSSA Savonlinnassa ja Naarajärvellä samat tarinat. Vielä kannattaa metsään suunnistaa.

OULUN SEUTU ja LÄNSI-SUOMI ostaa vielä tänä viikonloppuna jäljelle jääneissä ostopaikoissa. Tiedot valikossa OSTOPAIKAT. Viimeisiä viedään!  Siispä jos koskaan tänä vuonna niin NYT!

Uusia poiminjoita on tullut mukavasti mukaan. Tietoa ja ohjeita löydät oheisesta valikosta POIMINTAOHJE ja paikan päällä annamme mielellämme opastusta. Minkä nyt oppii sen tulevassa taitaa, Ja toistaiseksi taidolle on käyttöä vielä tänäkin vuonna. Nimittäin: HERKKUTATTI EI HELLITÄ.
HERKKUTATTIA NOUSEE EDELLEEN niin kuusikoissa kuin kankailla. "Ehkä tällä hetkellä enempi kuusikoissa", tuumii Zelia. Ja asiaa varmistamassa Zara ajoreitillänsä. HYVÄÄ JA ANTOISAA HERKKUTATTIVIIKONLOPPUA KAIKILLE!

p.s. Muistakaa säilyttää ARPALIPUT! Kts. valikko ARPAJAISET.

Takaisin