Pohjois-Karjala ja Ylä-Karjala

2017 MM-tattitapahtuman tarinointia...

Jälleen kerran Tattikarnevaaliyhdistys ahkeroi kyläläisille onnistuneen tapahtuman MM-tatin merkeissä. Koleasta säästä huolimatta, meininki ja tunnelma oli lämminhenkinen. Kansainvälistä tunnelmaa toivat kisaajat Taiwanista ja Italiasta sekä esiintyjät Venäjältä. Martat tarjoilivat makuelämystä loistavan sienikeiton muodossa. 

Dalla Valle Oy sponsoroi kolmatta vuotta peräkkäin omaa nimikkosarjaansa perheille. Perinteiset MM-tatin sarjat kisattiin myös. Saaliiksi kisaajat saivat selkeästi viime vuosia runsaammat saaliit - joskin huippulukemiin ei vieläkään ihan päästy. Perhesarjassa saaliiksi osallistujat saivat talteen herkkutatteja, haaparouskuja ja kantarelleja. Kisaan kuuluvia lisätehtäviä suoritettiin myös ihanan ahkerasti. Koko perheen yhteisistä retkistä tulee meillekin niin hyvä mieli ja oli ilo katsoa lapsienkin innostunusta ja mukanaoloa. Kiitokset kaikille osallistujille!

Tämän vuoden perhesarjan sijoittuneet ovat:

1. Team Pääkkönen 5,160 kg (150 eur)
2. Team Pennanen 2,380 kg (100 eur)
3. Perhe Gopkalo 0,740 kg (50 eur)

Suuret onnittelut voittajille ja sijoittuneille! Muiden sarjojen tuloksia voitte käydä lukemassa suoraan MM-tatin omilta sivuilta täältä .

Me Dalla Vallessa jatkamme täällä normaaliin tapaan sienten ostoa ja toivotamme kaikki tervetulleiksi ostopisteillemme ja ostoautoille! MM-tapahtuman kisamerkeissä nähdään taas vuoden päästä!

mm-tatti 2  mm-tatti 1

Takaisin