Ajankohtaista

MM-tatti Kiihtelyksen Heinävaarassa 26.8.2017. Nyt osallistumaan perhesarjaan! Rahapalkinnot!

Tattikarnevaalitapahtuma järjestetään tänä vuonna 26.8.2017 Heinävaarassa osoitteessa Sorsala 9, Ovesta Oy:n piha-alueella. Tapahtumassa on pientä puuhaa lapsille, kojuja, saappaan heittoa ja vaikka mitä kivaa. Tapahtumassa käydään myös kiivas kisa MM-tatin keruun tittelistä. Kilpailussa on eri sarjoja.

Dalla Valle Oy on mukana tapahtumassa sponsoroimalla nimikkoperhesarjaa. Sarja on tarkoitettu perheille. Perhesarjassa kerätään kaupallisia sieniä ja suoritetaan annettuja pikku tehtäviä. Suurimman saaliin kerännyt ja tehtävät hyväksytysti suorittanut perhe voittaa. Kolmelle parhaimmalle perheelle on luvassa hyvät rahapalkinnot: voittajalle 150 euroa, 2. sija 100 euroa ja 3. sija 50 euroa. Lisäksi kaikki osallistuneet lapset saavat tavarapalkinnon. Osallistumismaksu 10 euroa maksetaan Tattikarnevaali-yhdistykselle. Lisätietoja tapahtumasta ja kisasta löydät täältä MM-tatin virallisilta sivuilta . Sivujen kautta myös ilmoittautumiset!

Nyt reippaasti kaikki innokkaat ilmoittautumaan kisaan! Ja mikäli kisaaminen ei innosta, tulkaa käymään lämminhenkisessä kylätapahtumassa.

Näyttökuva 2017-08-10 kello 11.51.20

 

Takaisin