Ajankohtaista

SIeni- ja marjakausi 2017 alkaa! Ostopisteitä avataan tällä viikolla.

Lämpien päivien päälle saadaan nyt vesisadetta - ainakin Itä- ja Keski-Suomessa. Luonto tykkää! Viimeiset valmistelut ovat meneillään ja pian availlaan ensimmäisiä ostopisteitä. Haukivuori on jo avannut ovensa Savossa. Tuusniemen ostopiste avataan sunnuntaina 6.8. Pohjois-Karjalan Joensuussa, Sotkumassa, Outokummussa ja Tohmajärvellä avataan ostopisteet lauantaina 5.8. Päijät-Hämeessä Sysmän ostopiste on valmiina myöskin avaamaan.

Havaintoja metsistä otamme mielellämme  vastaan. Näin osaamme avata oikeita ostopisteitä ja laittaa ostoautot kierrolle oikeaan aikaan. Voit soittaa suoraan Lorenolle puh. 0500 297 811 tai laittaa sähköpostia asiakaspalvelu@dallavalle.fi tai laittaa viestiä facebookissa. Kaikki käy! Suosittelemme katsastamaan sekä kuusikoita että mäntymetsiä, sillä havaintoja ja löytöjä on tehty molemmissa.

Nyt avattavissa ostopisteissä ostamme sienten lisäksi myös roskaista mustikkaa. Pohjois-Karjalassa ostamme myös puhdistettua mustikkaa. Käykäähän siis katsomassa mustikka-apajanne!

Toivotamme oikein hyvää alkavaa kautta 2017 kaikille! Olkoon se sienirunsas monessa paikassa. Nähdään pian!

kausi zara   kuorkki dalla valle

Takaisin