Ajankohtaista

METSISSÄ ERINOMAINEN HERKKUTATTIEN SATO

POHJOIS-KARJALAAN on saatu mahtava tattien esiinmarssi. Herkkutattia nousee nyt joka suunnalla ja sekä männiköissä että kuusikoissa. Ja mikä hienoa ja entisestään lisää mahdollisuutta päästä hyville lisätienesteille:  herkkutatti on erittäin korkealaatuista. Upeata ykköstä! Ilo kerätä!                                                         Olemme tiiviisti hommissa koko viikonlopun. Kaikki ostopisteet auki, Ilomantsissa pidennetty ostoaika lauantaina ja sunnuntaina. Ajoreitit ovat kierroksellaan myös viikonloppuna.                                                                                                                       

Pyydämme, että käsittelette 3.luokan tatin vastaanottopisteissä, tai jo metsässä: jalka irti, lakki halki ja pillistökerroksesta puolet pois. Tämä avuksi ruuhkien välttämisessä. Keräysohjeita ohessa vasemmalta valikosta POIMINTAOHJE.                                                                                                           

SAVON suunnalla kerääville ostopisteet SAVONLINNASSA ja NAARAJÄRVELLÄ. Herkkutttia löytyy kyllä Savonkin suunnalta. Kannattaa lähteä korin kanssa metsään: tatit talteen ja euroiksi! Tehdäänpä herkkutattiennäykset sinnekin tänä vikonloppuna.

LÄNSI-SUOMESSA hyvä uusi herkkutattisato! Satakunan reitti kiertää ja Huittisissa ostopiste auki myös viikonloppuna.

OULUN SEUDULLA keräävien kannattaa huomioida muutokset ostopaikoissa ja ostoajoissa.

Ja arpalippuja jaossa myös viikonloppuna: Sienet meille - arpalippu teiile! Voit voittaa Italian matkan. Kts. kohta ARPAJAISET. 

TULKAA MUKAAN TATTITOUHUUN, SE KANNATTAA! Viikonloppuna kaikki sieniretkelle yksin tai yhdessä. Herkkutatit keräyskoriin ja samalla ulkoilua, reippailua ja ajatusten tuuletusta. Ja ostopaikoissa voi rupatella ja vaikkapa vaihtaa sienten keruukuulumisia. HYVÄÄ HERKKUTATTIEN VIIKONLOPPUA KAIKILLE!

Takaisin