Pohjois-Karjala ja Ylä-Karjala

Lauantaina 5.8. avaamme ostopisteet Joensuussa, Sotkumassa, Outokummussa, Tohmajärvellä!

Sotkumassa käy sienihallilla täysi tohina, kun valmistelemme kauden aloitusta. Kauden alku lähenee kovaa vauhtia! Kausi osaltamme starttaa nyt viikonloppuna, kun avaamme ostopisteemme Joensuussa, Sotkumassa, Tohmajärvellä ja Outokummussa. Ostopisteet avautuvat lauantaina 5.8. ja ovat auki siitä lähtien päivittäin.

Ostamme ostopisteissä tällä hetkellä tuoreena puhdistettua ja roskaista mustikkaa, herkkutatteja (I-, II- ja III-luokka), haaparouskuja, kangasrouskuja, kantarelleja, mustatorvisieniä. Tattihavaintoja onkin jo metsissä tehty ja toivotaan, että piakkoin alkaisi nousukin. Olemme ainakin valmiina! Herkkutattien nousua kannattaa seurata niin kuusikoissa kuin männiköissä, sillä havaintoja ja löytöjä on tullut molemmista. Mustikkaa on jo hyvin kypsynyt metsissä, joten sitä kannattaa ehdottomasti nyt kerätä. Kantarelleille on myös lämpö tehnyt hyvää ja ne ovat päässeet jo kasvamaankin. 

Tästä se taas lähtee. Huomioittehan, että Joensuun ostopiste on muuttanut. Tänä vuonna ja toivottavasti jatkossakin palvelemme teitä osoitteessa Nurmeksentie 12 CD Sata Oy:n tiloissa. Suunnatkaahan siis sinne! Tarkemmat tiedot kaikista Pohjois-Karjalan ostopisteistä löydät täältä

Toivotamme kaikille oikein hyvää alkavaa sieni- ja marjakautta! Hymyillään, kun tavataan :)

Kausiterveisin,

Dalla Vallen poppoo

kausi zara  kuorkki dalla valle
Kuvat: Zara valmistelee ostopisteihin tarvittavat ostotarvikkeet ja kuorkki tositoimissa Tohmajärvellä tarvikkeiden siirrossa.

 

Takaisin