Satakunta ja Varsinais-Suomi

Kohti kautta 2017! Turun seudulla ja Salossa tehty jo yksittäisiä tattihavaintoja.

Valmistelut tulevaa kautta varten ovat täydessä vauhdissa päätoimipisteellämme Sotkumassa Pohjois-Karjalassa. Nähtäväksi jää, milloin tänä vuonna kausi starttaa. Toivottavasti tuleva kausi olisi huomattavasti runsaampi herkkutatin osalta Länsi-Suomessakin. Viime vuonna ei kuitenkaan oikein edes päästy vauhtiin siellä suunnalla.

Heinäkuu lähestyy ja metsiä kannattaa jo tarkkailla. Turun seudulta, Sastamalasta ja Paimiosta onkin jo löytynyt yksittäisiä männynherkkutatteja. Päästäisiinkö siellä nauttimaan jopa herkkutatin kesäsadosta?! Olisipa se kivaa! Ehdottomasti siis nyt ulkoilemaan metsiin ja tarkkailemaan sienten kasvua. Otamme mielellämme vastaan havaintoja herkkutatin noususta. Havaintojen perusteella osaamme avata ostopisteitä oikealle suunnalla ja palvella näin teitä entistä paremmin. Havaintoja voi ilmoitella suoraan Länsi-Suomen ostosta vastaavalle Jukalle puh. 0400759442 tai toimitusjohtajallemme Lorenolle puh. 0500 297 811. Myös sähköpostia voi laittaa asiakaspalvelu@dallavalle.fi tai facebookissa viestiä. Kaikki käy!

Olkaamme siis jo nyt valppaina ja valmiina. Kun aika on, täytyy rientää, sillä metsät kutsuvat. Toivottavasti tekin kerääjät odottelette yhtä innokkaasti kuin mekin alkavaa kautta. Toivottavasti nähdään pian!

sienet ja marjat

Takaisin