Ajankohtaista

HERKKUTATIT VALLOILLAAN!

POHJOIS-KARJALASSA herkkutattien tulva! Nousussa on erittäin hyvää ykkös-luokan herkkutattia. SE ON SITTEN TÄMÄN VUODEN SESONKI PARHAILLAAN! Ostopaikkamme ovat auki ympäri maakuntaa, ja ajoreitit kiertävät joka päivä. Viikonloppuna avautui LIEKSAN ostopiste. Ja nyt viikolla avataan KOVERON ja ILOMANTSIN ostopisteet.

Niin se vaan saatiin tänäkin vuonna TATTIBUUMI! Olkaa mukana, hakekaa metsän herkkutatti-antimet koriin ja myyntiin. Nyt on mahdollisuus päästä todella mukaville lisätienesteille. Ja sateet vain vilkastuttavat tattien nousutahtia. Tateilla riittää vauhtia, niin meilläkin; olkaa mukana!

Poimintaohjeet oheisessa valikossa POIMINTAOHJE, ja lisää opastamme ostopisteissämme. Toiminnassa tavataan!

SAVONLINNASSA ostopaikka Koukkutiellä. NAARAJÄRVELLÄ myös ostopaikka siellä suunnalla kerääville. ¨On löytynyt, on löytynyt tatteja viikonloppuna¨, kerrottiin Naarajärveltä tänään.

OULUN SEUDULLA vielä ehtii tällä viikolla mukaan tattitouhuun. 

LÄNSI-SUOMESSA  HUITTISISSA osto jatkuu ja Satakunnan ajoreitti kiertää edelleen. SÄKYLÄn ja Huittisen seuduilla näyttää olevan uusi satorupeama nousussa. Olkaapa kuulolla! Tarkat tiedot vasemmalta valikosta OSTOPAIKAT.

Ja aina haluamme muistuttaa arpajaisistamme. SIENET MEILLE, ARPALIPPU TEILLE - voit voittaa Italian matkan. Onnea matkaan!
Takaisin