Pohjois-Karjala ja Ylä-Karjala

Tattikarnevaalit juhlittu!

Iloiset terveiset MM-tattikilpailuista ja Tattikarnevaaleista. Jälleen kerran on vietetty hauska päivä tatin keruun merkeissä. Kovaa tuulta lukuun ottamatta sääkin suosi: aurinko näyttäytyi ja sateelta vältyttiin. Näkemistä ja kokemista riitti tapahtumassa!

Perinteisesti karnevaaleissa ratkottiin MM-tittelyys yksilösarjassa sekä joukkuesarjassa. Kerääjät onnistuivat keräämään talteen niin herkkutatteja kuin kantarelleja. Dalla Valle Oy:n perhesarjassa perheet kisasivat keskenään keräten kaupallisia sieniä ja suorittaen tehtäviä yhdessä. Metsästä löytyi herkkutattien lisäksi kantarelleja sekä haapa- ja kangasrouskuja. Ensimmäisen sijan perhesarjassa vei ansiokkaasti Team Pennanen, Toni, Noora, Niko ja Mette voittaen 150 euroa. Toiselle sijalle ylsi Eija Pääkkönen ja kumppanit (voittosumma 100 eur) ja kolmannelle sijalle sijoittuivat Elina, Sanni ja Katariina Sutinen (palkinto 50 eur). Onnittelut voittajille ja sijoittuneille! Iso kiitos myös kaikille kisaajille reippaasta osallistumisesta. On aina yhtä ilo nähdä perheitä yhdessä sienestyksen merkeissä! Jatketaanhan perinteitä. Tarkemmat tulokset on luettavissa täällä .

Kaunis kiitos myös tapahtuman järjestäjille, yleisölle, kisaajille ja esiintyjille!

Dalla Valle Oy kuittaa ja kiittää ja jatkaa tattitouhuja entistä kiireisemmin. Kausi on parhaimmillaan ja tekemistä riittää! Nähdäänhän ostopisteillä ja ostoautoilla!

mma-tatti kollaasi    MM-tatti16
Tattikarnevaalit       palkinnot mm

 

Takaisin