Satakunta ja Varsinais-Suomi

Huittisessa alkaa osto lauantaina 20.8.!

Sienimetsät kutsuvat Satakunnassa.. Kauniita herkkutattilöytöjä on tehty Satakunnan alueella. Avaammekin nyt kiireesti Huittisen ostopisteen lauantaina 20.8. Tervetuloa! Ostopiste palvelee päivittäin (arkisin ja viikonloppuisin) klo 16-18.

Havaintoja herkkutatin noususta on tullut myös Kankaanpäästä ja Karvialta. Olemme parhaillamme järjestelemässä ostoa Jämijärven ja Kankaanpään suunnalle. Lähipäivinä osaamme tiedottaa asiasta tarkemmin, joten olettehan kuulolla!

Päivitämme ahkerasti nettisivuja. Kaikki Länsi-Suomen ostopisteet ovat nähtävissä täällä . Ostoajoissa tapahtuu varmasti muutoksia kauden edetessä, joten suosittelemme seuraamaan päivityksiämme ahkerasti. Meidät löydät myös facebookista, jonne päivittelemme kauden uutisia aina kiireiden lomassa.

Lisätietoja ja tattihavaintoja voi ilmoitella Jukalle puh. 0400 759 442. Toivotaan, että saadaan herkkutattikausi hyvin käyntiin Länsi-Suomessakin! Pohjois-Karjalassa, Oulussa ja Kainuussa ollaan jo täydessä tohinassa.

Mahtavaa, että herkkutatti on nousussa vihdoin Länsi-Suomessakin. Toivotamme kaikille antoisaa sienestysaikaa metsissä! Nähdään ostopisteillä ja -reiteillä!

herkkutatti_mänty

 

Takaisin