Ajankohtaista

TULOSSA HERKKUTATTIEN VIIKKO

Hyvä viikonloppu osoitti, että herkkutatti nousee kuin nouseekin tänäkin vuonna. Ja  huomioiden täksi viikoksi annetut sääennusteet on myös ennustettavissa, että ON TULOSSA OIKEIN KUNNON HERKKUTATTI-VIIKKO! Olkaa mukana - se on juuri nyt herkkutattiaika. METSÄT KUTSUU!

POHJOIS-KARJALASSA nousee upeata tattia! Ilo kerätä. ENO ja HEINÄVAARA avaavat tänään ostopisteensä jo laajalla olevien ostopaikkojen lisäksi. Ajoreitit JUUAN ja HAMMASLAHDEN suuntaan säästävät teitä ajokilometreiltä. Tarkat tiedot valikossa OSTOPAIKAT -> kiinteät ostopisteet tai -> ajoreitit.

SAVONLINNAN seudun kerääjät - tänään avautuu ostopiste! Jäämme uteliaana odottamaan minkälaista ja kuinka paljon.... Ilmojen puolesta luvassa loistava tattiviikko.

ETELÄ-SUOMI on yllättänyt. Uteliaisuus siellä herkkutatteihin on herännyt. Ja metsät siellä tarjoavat erinomaista tattisatoa. Mukaan vaan tattitouhuun! Se kannattaa. Ulkoilua, liikunta ja lisätienestiä herkkutattien myötä samaan koriin.

LÄNSI-SUOMI elää muutoksissa. Seuratkaa tarkemmat tiedot valikosta OSTOPAIKAT.

OULUN SEUDULLA toiminta jatkuu. Runsaasti ostopaikkoja. Tämä viikko näyttä kuinka paljon ja kuinka kauan Oulun seudulla kerätään. Innokkuus siellä on ollut hienoa! Jatketaan samaan malliin.
KAJAANIIN tulee torstaista 9.9. alkaen ostopiste - kts. valikko OSTOPAIKAT-> kiinteät ostopisteet.

Ja sieniä tuodessanne muistakaa ottaa arpalippu ja pistää se talteen! Katso kohta ARPAJAISET.

 

Takaisin