Ajankohtaista

SE ON JUURI NYT: HERKKUTATTIEN AIKA!

HYVÄÄ TATTIRIKASTA VIIKONLOPPUA! Kuntoilua, luonnonrauhaa ja mukavaa lisätienestiä yksin tai yhdessä. Metsät kutsuu!

Tänään lauantaina on ollut vilkas tattipäivä Pohjois-Karjalssa! Tarkoittaa, että hyvää ykkösen tattia nousee juuri NYT ja aina vaan lisäntyvästi. Älkää hukatko tilaisuutta! Olkoon sunnuntai vielä parempi! 

POHJOIS-KARJALASSA on alkanut nousta hyvälaatuista komeata tattia. Ensimmäiset tulivat etupäässä kuusikoista, mutta nyt laatikoittain jo myös mäntymetsistä. Ilo kerätä! Paljon ostopaikkoja auki. Pohjoisen Juuan reitin lisäksi lauantaista alkaen ajoreitti myös hammaslahden suunnalle.


Uutena aikaisempiin vuosiin nähden on tullut kymmenittäin yhteyden ottoja ETELÄ-SUOMESTA; sielläkin syntyy herkkutatteja! Kurkotamme ostoamme Forssa - Karkkila -suunnalle. Muun muassa NUMMIJÄRVELLÄ on kerrottu tulevan hyvää tattisatoa. Tarkemmin oheinen valikko OSTOPAIKAT-> ajoreitit. Olkaa uteliaita, tulkaa mukaan! 
LÄNSI-SUOMESSA on muutoksia, seurailkaa sivujamme.

OULUN SEUDULLA erittäin hyvää ykkösluokan herkkutattia nousee tasaiseen tahtiin.  Kannattaa olla mukana. Tatit euroiksi!

SAVONLINNA tulee aloittamaan oston ensi maanantaina. Katsastakaapa jo kasvupaikat valmiiksi. Kaikki on vielä mahdollista tänäkin vuonna ...

Uusille kerääjille ensitietoa ja aikaisemmin jo tutuille kertausohjeita tattien poimintaan oheisesta valikosta kohdasta POIMINTAOHJE. Ja opastusta lisää ostopaikoissamme.

ARPAJAISET periaatteella: SIENET MEILLE - ARPALIPPU TEILLE - VOIT VOITTAA ITALIAN MATKAN. Katso valikko ARPAJAISET. Onnea osallistujille!

Takaisin