Ajankohtaista

TATTITOUHU KÄYNNISTYNYT

LÄNSI-SUOMESSA  herkkutattia tulee hyvin. Jämijärvi on aloittanut ostonsa ja on yllättänyt todella positiivisesti. Hieno tulos! Lisäksi ti 31.8. avaamme ajoreitin Satakunnassa (Nummijärvi-Karvia-Kankaanpää). Päivitämme tarkempia tietoja päivittäin. Ostoaikataulut kannattaa tarkistaa.


POHJOIS-KARJALASSA tattitouhu on käynnistynyt. Etenkin kuusikoista on alkanut nousta mukavasti tatteja. Ihan niin kuin odotimme - sade on tehnyt tehtävänsä! Sotkuman, Outokummun ja Tohmajärven vastaanottopisteet on jo avattu. Katso tarkemmat tiedot valikosta OSTOPAIKAT.

OULUN SEUDULLA olemme ostaneet jo kaikkein pisimpään. Sielläkin hyvällä herkkutatti saaliilla pääsee hyville lisäteinesteille. Ostopaikkojen aukioloaikoja on päivitetty. Kannattaa tarkistaa tiedot ostopaikat-->kiinteät vastaanottopisteet.


Metsään kannattaa mennä nyt, monikin on jo yllättynyt!
Hyvällä 'ykkösellä' saa hyvät lisätienestit ja samalla oivaa kuntoliikuntaa.


KERÄYSOHJEITA löydätte oheisesta valikosta POIMINTAOHJE. Lisäksi ostopaikoissa opastamme niin uusia kuin uudelleen aloittavia kerääjiä mielellämme.

Ja tänäkin vuonna onni suosii ahkeraa. Ostokauden lopussa arvomme keräääjien kesken Italian matkan ( hyvinä tattivuosina useammankin).
'Sienet meille - arpalippu teille'. Kts. valikko ARPAJAISET.

Takaisin