Ajankohtaista

MM-tattikarnevaalitohinaa 22.8.2015!

Lauantaina 22.8.2015 olimme mukana Kiihtelysvaaran Heinävaarassa järjestetyissä tattikarnevaaleissa, joissa ratkottiin MM-tattimestaruus 2015 eri sarjoissa. Päivä oli helteinen, kisaajia ennätysmäärä, tatteja ja muitakin sienejä löytyi jokunen ja iloista porukkaa oli liikenteessä. Näytteilleasettajia oli paljon, joten tutkittavaa ja katseltavaa riitti. Erilaiset esitykset viihdyttivät myös yleisöä kera musiikin.

Dalla Valle Oy sponsoroi tänä vuonna ensimmäistä kertaa mestaruusluokista perhesarjan. Perhesarjassa tavoitteena oli kerätä mahdollisimman paljon ostamiamme kauppasieniä sekä suorittaa tehtävälistasta vähintään 3 annettua tehtävää. Perheet heittäytyivät täysillä mukaan ja suoriutuivat mahtavasti kisasta! Voittaja ja sijoittuneet määräytyivät saaliin painon mukaan. Voittajaksi selviytyi Dalla Vallen perhesarjassa hienosti Team Pennanen ja toiselle sijalle ylsi Kardinaali perhejoukkue. Onneksi olkoon voittajalle ja sijoittuneille! Hieno suoritus!

Tarkemmin eri sarjojen tuloksista voitte lukea Mm-tattikarnevaalin sivustolta .  Kuvagalleriaa kisapaikalta metsästä voi selailla Karjalaisen sivuilta . Onnittelut vielä kaikille voittajille ja sijoittuneille!! Hienoa, että niin moni innostuu osallistumaan ja kisaamaan tattimestaruudesta. Ensi vuonna uudestaan! ;) Kiitokset myös järjestäjille: on ilo nähdä, että tällaisia hyvänmielen kylätapahtumia järjestetään.

 

 

Takaisin