Ajankohtaista

ALUEOSTOVASTAAVA HAUSSA

 

Dalla Valle Oy etsii satokaudelle 2015 ja tuleville kausille ostovastaavaa seuraaville alueille: Länsirannikko (Vaasasta etelään), Jyväskylä-Tampere -seutu, Turun alue ja Helsingin alue. Ostovastaavana vastuullasi on alueesi luonnonsienten oston valmistelu, organisointi ja kontaktihenkilönä toimiminen. Tarjoamme sinulle resursseja oston järjestämiseen ja opastamme sinua työssäsi. Liity joukkoomme ja auta mahdollistamaan luonnonsienten talteenotto ympäri Suomea!

Yksityinen henkilö tai yritys, voimme keskustella yhteistyömahdollisuuksista. Mikäli luonnonsienten osto sopii yrityksesi toimintaan ja olet halukas panostamaan tähän muun toimintasi ohella, ota reippaasti yhteyttä. Puolestaan, jos olet yksityinen henkilö ja olet töitä vailla satokauden aikana ja valmis vastuuseen, ota yhteyttä.

Odotamme ostovastaavalta alueen tuntemusta, reippautta, jaksamista, organisointikykyä, yrittämisen halua ja vastuuntuntoa. Luonnonsienten tunteminen nähdään etuna, mutta ei välttämättömänä. Meiltä löytyy asiantuntevaa apua ja opastajaa.

Herkkutatin satokausi vaihtelee vuosittain. Kausi voi olla lyhyt ja intensiivinen tai pitkä ja tasainen. Koska kyseessä on luonnontuote tarjoaa kausi mielenkiintoista tohinaa! Kannustamme rohkeasti tarttumaan siis tähän tilaisuuteen.

Yhteyttä asian tiimoilta voit ottaa Loreno Dalla Valleen: dalla.valle@kolumbus.fi tai puh. 0500 297 811. Sähköpostitse saat parhaiten lisätietoa!

Takaisin