Ajankohtaista

Sinivalkoinen kutsu

On aina hienoa saada kiitosta vuosien varrella tehdystä haasteellisesta työstä. Näin hiljaiselon keskellä toimistoomme saapuikin yllättävä kutsu Dalla Valle Oy:n toimitusjohtajalle, Lorenolle, ja hänen puolisolleen, Marketalle. Tasavallan Presidentin lähettämän sinivalkoisen kutsun myötä Loreno ja Marketta juhlistavat tänä vuonna Suomen Itsenäisyyspäivää Tampereella.

Meille Dalla Valle Oy:ssä kutsu on osoitus ahkerasta työstä ja pitkästä kehittymistaipaleesta, joka ei kuitenkaan olisi missään nimessä onnistunut ilman teitä ahkeria kerääjiä, lojaaleja työntekijöitä, luotettavia asiakkaita ja avuliaita yhteistyökumppaneita. Teidän ansiosta suomalaiset luonnonsienet, erityisesti herkkutatit, ovat saaneet arvostusta ja niiden hyödyntäminen on mahdollistunut.

Lämmin kiitos siten teille kaikille yhteisestä taipaleesta, jonka olemme tähän asti tehneet. Toivokaamme, etttä matkamme jatkuu samanlaisena ellei vieläkin parempana ja antoisampana tästäkin eteenpäin. Tällainen kiitos auttaa meitäkin Dalla Valle Oy:ssä jatkamaan, uskomaan ja kehittymään perheyrityksenä.

 

Kiittäen ja kumartaen,

Dalla Valle Oy:n perhe

Takaisin