Ajankohtaista

Suuret kiitokset kaudesta 2013!

Kausi 2013 päätökseen!

Syksy on edennyt hurjaa vauhtia kohti viileämpää, sateisempaa ja koleampaa aikaa. Onkin aika saada päätökseen sienikausi 2013. Kausi jää mieleen kaikille varmasti lyhyenä, tiiviinä, mutta sienirikkaana jaksona. Luonto osaa aina yllättää..

Emme pysty tarpeeksi kiittämään teitä kaikkia kerääjiä, työntekijöitä, asiakkaiita ja yhteistyökumppaneita kuluneesta kaudesta 2013. Teitte siitä kaikki onnistuneen ja mieleenpainuneen kauden! On ilo työskennellä kanssanne joka kausi. Erityisesti tänä kautena kaiken kiireen keskellä teidän kaikkien ammattitaito ja omistautuneisuus huomattiin. Kiitokset siis vielä kuluneesta sienikaudesta 2013!

Meillä on jo loppuraivailut meneillään ja haikein mielin kulunutta kautta muistellaan. Intoa varmasti jäi tänä vuonna jokaiselle ensi vuoteen. Perinteisesti kauden loppuun saattamiseen kuuluu myös arvonnan suorittaminen. Vuonna 2013 voittavaksi arpanumeroksi on arvottu numero 18851. Voittaja on jo löytynytkin ja tänä vuonna voitto meni Joensuun ostopisteen kerääjälle. Suuret onnittelut voittajalle!

Vielä kerran Dalla Valle Oy kiittää teitä kaikkia kuluneesta kaudesta 2013. Rauhallista oloa, jaksamista ja ilon hetkiä tulevaan talveen. Nähdään taas ensi vuonna perinteisestikin loppukesästä sienien merkeissä! 

Parhain tattiterveisin,

Loreno, Zelia ja Zara Dalla Valle

/Dalla Valle Oy

 


 

 

Takaisin