Pohjois-Karjala ja Ylä-Karjala

Tilannekatsaus kauden aloituksesta

Pohjois-Karjalassa on saatu ostot aloitukseen. Yllättävän suuriakin saaliita jo löydetty. Kuusikoissa on nousussa, männiköitä kannattaa tarkkailla. Muuallakin Suomessa ollaan kuulolla.

Lue lisää

Metsät tarkkailuun! Tattilöytöjä jo tehty.

Etenemme kesässä kohti sienikautta 2019. Vaalan seudulla muun muassa on jo herkkutattilöytöjä tehty. Mahtavaa! Olemme valmiudessa. Ilmoitattehan havainnoistanne meille puh. 0500 297 811 näin osaamme avata ostoreittiä oikeille kasvualueille.

Lue lisää

Hyvää joulua!

Dalla Vallen poppoo toivottaa kaikille oikein rauhaisaa joulua ja onnea uudelle vuodelle 2019.

Lue lisää

Arpavoittajat löytyneet!

Toinen arvonnan 2018 voittajista on löytynyt! Hienoa. Toinen voittavan arvan omistaja vielä etsinnässä. Tarkistathan arpalipukkeesi! HUOM 15.10.2018! Toinenkin voittaja löytynyt.

Lue lisää

Suuret kiitokset satokaudesta 2018!

Satokausi 2018 on saatu päätökseen myös Savon seudulla. Kiitämme kovasti kerääjiä, työntekijöitämme ja yhteistyökumppaneita kaudesta. On ollut ilo tehdä yhteistyötä kanssanne!

Lue lisää

Kiitokset satokaudesta 2018 Satakunnan alueelle!

Suuret kiitokset Satakunnan alueen kerääjille, työntekijöille ja yhteistyökumppaneille satokaudesta 2018. Lopputarinoinnin ja yhteenvedon kautta toivotamme kaikille oikein mukavaa syksyä ja talvea. Nähdäänhän taas ensi vuonna!

Lue lisää

Suuret kiitokset kaudesta 2018! Loppupohdinnan aika ja arvonta suoritettu.

Kausi 2018 on saatu päätökseen ja on aika lopputarinoinnin, kiitosten ja matkan arvonnan. Suuret kiitokset kuluneesta kaudesta 2018 kaikille kerääjille, työntekijöille, asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. On ollut ilo jakaa kauden kokemukset kanssanne ja arvostamme panostanne satokauteen. Muistelemme hyvillä mielen satokautta 2018.

Lue lisää

Kohti kautta 2018!

Kausivalmistelut ovat parhaillaan käynnissä. Säätiedotuksia, metsätilannetta ja nousuhavaintoja seurataan ahkerasti!

Lue lisää

MM-tattikarnevaalitohinaa 22.8.2015!

Olimme mukana vuoden 2015 MM-tattikarnevaaleissa. Tattimestaruutta jännitettiin, nautittiin hienoista esityksistä, nähtävää riitti kojuissa ja lapsille oli kivoja tehtäväratoja. Mahtava tapahtumapäivä!

Lue lisää

Satokausi lähestyy

Satokausi lähenee! Pohjois-Karjalassa on tehty havaintoja tatin noususta kuusikossa. Lisäksi kantarelleja ja haaparouskuja alkaa jo löytymään. Tarkkailethan kuusikoita ja ilmoitathan havainnoistasi Lorenolle puh. 0500 297 811! Osaamme näin avata ostopisteitämme oikealla hetkellä, oikeassa paikassa.

Lue lisää

Tattihavaintoja metsissä!

Tattihavaintoja tulee! Myös Loreno pongasi ensimmäisensä takametsästään! Löytöjä tehty mänty- sekä kuusimetsistä. Olkaamme valppaina!

Lue lisää

Ensimmäiset tattihavainnot männiköissä

Hyvää juhannusta! Ensimmäiset tattihavainnot tehty mäntymetsissä Pohjois-Karjalassa, Paltamossa, Kainuussa ja Länsi-Suomessa. Tuleeko alkukesän sato tänä vuonna?! Kausityöntekijöitä kaivataan edelleen! Otathan yhteyttä Lorenoon puh. 0500 297 811.

Lue lisää

Ihana KESÄ!

Ihanaa kesää kaikille! Sienikauden valmistelut ovat täysillä käynnissä. Reippaita ja ahkeria kausiapulaisia kaivataan Pohjois-Karjalaan, Länsi-Suomeen, Oulun seudulle, Etelä-Suomeen. Otathan rohkeasti yhteyttä Lorenoon puh. 0500 297 811/email dalla.valle@kolumbus.fi. Erityisesti kuorma-autokortin ja ammattipätevyyden omaavat soitelkaahan ;) Olis hommia tiedossa!

Lue lisää

Rauhallista Joulua!

On aika hiljentyä nauttimaan yhdessäolosta ja joulutaiasta. Hyvää ja rauhallista joulua kaikille: työntekijöille, tovereille, kerääjille, yhteistyökumppaneille, asiakkaille!

 

Lue lisää

On aika hiljentyä nauttimaan yhdessäolosta ja joulutaiasta. Hyvää ja rauhallista joulua kaikille: työntekijöille, tovereille, kerääjille, yhteistyökumppaneille, asiakkaille!

Lue lisää

ALUEOSTOVASTAAVA HAUSSA

Haemme tuleville satokausille ostovastaavaa muun muassa Länsirannikolle (Vaasasta etelään), Turun ja Helsingin seudulle sekä Jyväskylä-Tampere akselille. Yksityinen henkilö tai yritys: mikäli lisätulomahdollisuus luonnonsienten alalla kiinnostaa, otathan yhteyttä!

 

Lue lisää

Suuret kiitokset kaudesta 2014!

Suuret kiitokset kaudesta 2014!

On ollut ilo tehdä yhteistyötä kanssanne kerääjät, työntekijämme, yhteistyökumppanimme, asiakkaamme. Toivotamme hyvää syksyn jatkoa kaikille ja tapaamisiin taas ensi vuonna!

Vuoden 2014 voittavat arpanumerot ovat 48330 ja 39945. Onnea voittajille! 

Lue lisää

Osto päättyy

Sää on muuttunut kylmäksi ja kausi lähestyy loppua. Myös Pohjois-Karjalassa Sotkuman ja Joensuun ostopisteet ostavat viimeisen kerran tiistaina 23.9.

Lue lisää

Kausi 2014 lähenee loppuaan- Joensuu ja Sotkuma jatkavat

Viimeistä ostoviikonloppua vietetään myös Pohjois-Karjalassa. Sunnuntai 21.9.2014 on viimeinen ostopäivä lähes kaikissa ostopisteissä. Ainoastaan Joensuun ja Sotkuman ostopisteet jatkavat ostoa ensi viikolla.

Hyödynnetäänhän vielä hyvät säät sienestämiseen ja marjastamiseen! Nyt on aika vielä kerätä viimeisetkin sienet ja puolukat talteen.

Tervetuloa ostopisteillemme! 

Lue lisää

Torstaista 18.9. alkaen ostamme myös keitettyä ja suolattua haaparouskua valikoiduissa ostopisteissä

Aurinkoista päivää kerääjät!

Pohjois-Karjalassa osto jatkuu, nyt on aika viimeistän kerätä loputkin sienet ja puolukat talteen metsistä. Jaksetaanhan vielä loppuun asti?!

To 18.9. aloitamme myös keitetyn ja suolatun haaparouskun oston valikoiduissa ostopisteissä.

Länsi-Suomessa, Oulun seudulla ja Kainuussa sekä Lapissa osto päättynyt. Kiitämme kaikkia!

Lue lisää

Ostamme Pohjois-Karjalassa nyt myös suppilovahveroita ja karvarouskuja!

Takana viileä yö ja männynherkkutatti näyttää hyvälle. Hieman sateita ollaan  myös saatu. Suunnatkaamme metsiin sieni- ja puolukkajahtiin!

Pohjois-Karjalassa ostamme herkkutattien, kantarellien, haapa- ja kangasrouskujen lisäksi puhdistettua ja puhdistamatonta puolukkaa, karvarouskuja ja suppilovahveroita. Pohjois-Karjalassa osto jatkuu normaalisti, muutamia muutoksia aukioloajoissa.

Länsi-Suomessa ostamme myös. Tarkemmat tiedot valikosta kohdasta ostopisteet.

Tervetuloa! 

 

Lue lisää

Sateiden virkistämää keskiviikkoa!

Sateita on tullut paikoitellen ympäri Suomea, mikä lupaa hyvää herkkutatin nousulle.

Pohjois-Karjalassa olemme aloittaneet puhdistetun puolukan lisäksi puhdistamattoman puolukan oston.

Tarkistattehan ostopisteidemme ja ajoreittiemme aikataulut valikosta kohdasta ostopisteet.

Tervetuloa ostopisteillemme!

Lue lisää

HERKKUTATIN NOUSU JATKUU!

HERKKUTATTI JATKAA NOUSUAAN!

Kohti viikonloppua tattitohinoiden merkeissä. Länsi-Suomessa ostamme viikonlopun ajan Forssassa ja Lopella. Muuallakin Suomessa tohina jatkuu. Erityisesti myös Pohjois-Karjalassa herkkutatti nousee hyvin.

Viikonloppuna on hyvin aikaa nauttia sienestyksestä, joten mukavia sienipäiviä kaikille!

Lue lisää

NOUSU JATKUU YMPÄRI SUOMEA!

HERKKUTATTIA NOUSEE EDELLEEN PALJON!

Ostopisteemme palvelevat ympäri Suomea. Päivityksiä ostopisteissä, tarkastattehan tiedot!

Mukavaa sienestystä kaikille! 

Lue lisää

HERKKUTATTI NOUSEE!!

HERKKUTATTIA NOUSEE YMPÄRI SUOMEA!

Palvelemme Pohjois-Karjalassa, Savossa, Etelä-Karjalassa, Länsi-Suomessa, Oulun seudulla ja Kainuussa sekä Pohjoisessa. Tervetuloa, palvelemme mielellämme!

Pyytäisimme ystävällisesti kohdistamaan puhelinsoittonne teitä koskevaan ostoalueesiin eli:

Pohjois-Karjala, Savo ja Etelä-Karjala puh. 0500 297 811 / Loreno
Länsi-Suomi puh. 0400 759 442 / Jukka tai 0400 968511
Oulun seutu puh. 044 300 7171 / Arttu
Tiettyihin ostopisteisiin on myös merkattu oma puhelinnumero, josta saatte parhaiten vastaukset kysymyksiinne.
Tatit talteen! 

Lue lisää

HERKKUTATTIA NOUSEE TOHINALLA!

HERKKUTATTIA NOUSEE PALJON!

Pohjois-Karjala, Länsi-Suomi, Oulun seutu, Kainuu... Tatteja nousee! Ostopisteitä avautuu, ostoajat pidentyvät, tohinaa riittää. Länsi-Suomessa auto lähtee kierrolle! Oulun seudulla myös aloitamme oston laajemmin. Katsasta päivitykset sivuiltamme. Seuraa meitä myös Facebookissa.

Kiireesti metsään, sienet kutsuvat! Palvelemme ostopisteillämme, Tervetuloa!

Lue lisää

Herkkutatti nousee myös mäntymetsissä!

HERKKUTATTI NOUSEE KUUSIKOISSA SEKÄ MÄNTYMETSISSÄ!

Monet ostopisteemme palvelevat teitä. Aikatauluissa hieman muutoksia. Pohjois-Karjalassa Heinävaarassa, Ilomantsissa ja Koverossa avataaan ostopisteet.Tarkastathan viimeisimmät päivitykset valikosta kohdasta ostopisteet.

Nyt metsään! Sienet kutsuvat. 

Lue lisää

Kiireesti kuusikoihin!

Herkkutatti nousee kuusikoissa Pohjois-Karjalassa ja Savossa. Herkkutattia ostamme Savonlinnassakin. Myös Oulun seudulla nousu on alkanut.

Pohjois-Karjalassa aloitamme myös puhdistetun puolukan oston.

Tervetuloa ostopisteillemme! 

Lue lisää

Tervetuloa ostopisteillemme!

Sateet ovat tehneet hyvää! Herkkutatti nousee Pohjois-Karjalassa kuusikoissa. Myös Lapissa Saariselän alueella nousua. Samoin Savon puolella on nousua.

Kuusikot siis kutsuvat! Myös mäntymetsä on antanut merkkejä jo mahdollisesta tulevasta noususta. 

Lue lisää

Sateet vauhdittavat herkkutatin nousua!

 

Pohjois-Karjalassa osto käynnistynyt. Sateita on tulossa, joten luvassa herkkutatin nousua! Kantarelleja löytyy jo metsistä hyvin. Kannattaa käydä katsastamassa omat sienimetsät, komeita herkkutatteja löytyy.

Pohjois-Suomessa tehty herkkutattihavaintoja.

Lue lisää

Pohjois-Karjalan kuusikoissa nousun merkkejä!

Hohoi sienikerääjät!

Pohjois-Karjalassa kuusikot tarkkailuun. Nousuhavaintoja olemme saaneet Pohjois-Karjalassa. Kannattaa käydä tarkistamassa sienipaikat kuusikoissa. Ensimmäiset tatit tuotiin jo Sotkumaan. Havainnoista toivomme ilmoittelua Lorenolle puh. 0500 297 811.

Lue lisää

Havaintoja herkkutateista

Sienikerääjät valppaina!

Olemme saaneet jo herkkutattihavaintoja Pohjois-Karjalassa, joten nyt kannattaa pitää silmällä metsiä. Nämä sateet tekevät hyvää. Dalla Valle Oy on valmiina tosi toimiin!

Lue lisää

Kesäiloa kaikille!

Hyvää kesää 2014 kaikille!

Alamme suuntaamaan innolla kohti tulevaa sienikautta. Jännityksellä taas odotamme, mitä kausi tuo tullessaan. Toivotaan ainakin mainiota sienikautta!

Lue lisää

Suuret kiitokset kaudesta 2013!

Kausi 2013 päätökseen!

Loppuraivailut ovat meillä jo meneillään. On rauhoittumisen ja kiitosten aika. Arvonta suoritettu myöskin ja voittaja selvillä....

Lue lisää

Viimeisiä viedään!

Viimeisiä viedään!

Tattihiljaisuus jatkuu koko Suomessa. Nousun merkkejä ei näy oikein missään. Pohjois-Karjalassakin suljemme sunnuntai 15.9. jälkeen viimeisetkin ostopisteet.

Näyttää siltä, että kausi 2013 jää todellakin ajallisesti lyhyeksi. Onneksi määrällisesti tiiviissä ajassa saatiin hyvin laadukkaita tatteja talteen! Hienoa! Intoa jää monelle nyt varmasti ensi vuoteen..

Kuitenkin jatkamme metsien tarkkailua, josko sittenkin tatti yllättäisi vielä tänä syksynä! Onhan tässä syyskuutakin vielä jäljellä.. Pidetäänhän siis yhteyttä ja mieli virkeänä!

Lue lisää

Tattihengähdystauko koittakoon!

Tattihengähdystauko koittakoon!

Hiljainen viikonloppu takana. Tatit eivät näytä toistaiseksi selkeitä nousun merkkejä. Muutoksia siten ostoajoissa ja suurin osa ostopisteistä sulkee ovensa väliaikaisesti myös Pohjois-Karjalassa. Toivottavasti vielä saadaan tatteja syksymmällä!

Lue lisää

Tervehdys tattikansalle!

Tervehdys tattikansalle!

Vieläkin tattia nousee tasaisesti, vaikka hiipumisen merkkejä näyttääkin. Kannattaa kuitenkin tarkkailla metsiköitä. Erityisesti kuusikoista odotamme uutta nousua vielä. Viikonloppuna kaikki metsiin virkistäytymään, silloin on hyvää aikaa sienestää!

Lue lisää

Sataa, sataa ropisee!

Sataa, sataa ropisee.. Ainakin Pohjois-Karjalassa! Sade tuli oikeaan aikaan ja antaa varmasti uutta intoa nousulle! Myös Länsi-Suomessa eilisen sateet tekevät hyvää.

Lue lisää

Viikonloppu tattien parissa käynnistyy!

Viikonloppu tattien parissa käynnistyy!

Päivä lähtee käyntiin aurinkoisena ja tatit jatkavat nousua. Pohjois-Karjalassa olemme täydessä valmiudessa näin kiireisenä viikonloppuna. Kuusikoista, mutta erityisesti kankailta nousee hyvin herkkutattia! Kaikki siis metsiin virkistäytymään!

Savossa on tasasita nousua.

Länsi-Suomessa Huittisissa ostamme jälleen. Yhteydenottojen perusteella auto lähteekin pohjoiseen kierrolle. Ahkerasti nyt metsään, jotta saadaan sielläkin tatit talteen ja osto vakiintumaan.

Oulun seudulla tilannetta tarkkaillaan koko ajan. Kainuussa osto lopetettu toistaiseksi.

Tatit talteen!

Lue lisää

Tattitohinaa kerrakseen!

TATTITOHINA KÄYNNISSÄ!

Pohjois-Karjalassa kausi on lähtenyt käyntiin erinomaisesti. Töitä tehdään täysillä ja kerääjiä on liikkeellä paljon. Kaikki tuntuvat nauttivan runsaasta ja hyvästä sienisadosta, Myös Savossa nousu on alkamassa ja päivä päivältä tattien määrä lisääntyy. Hienoa! Oulun ja Kajaanin seudulla sekä Länsi-Suomessa odottelemme, vaikuttaa kyllä lupaavalta.

Kaikki sienimetsiin virkistäytymään!

Lue lisää

Tattitohinaa Pohjois-Karjalassa!

Aluksi huomio huomio Pohjois-Karjalaiset puolukan kerääjät! Puolukan viimeinen ostopäivä tiistaina 27.8.2013.  Tattia tulee niin paljon, että joudumme keskittämään resurssimme siihen.

Näin ollen tattitohinaa riittää!

Pohjois-Karjalassa tatti on nousussa kovalla vauhdilla! Nousua on sekä kankailla että kuusikoissa. Nyt kannattaa mennä sienimetsään ja kerätä tatit talteen!

Savossa olemme myös auki. Aktiivisesti sielläkin vain metsään tarkkailemaan kuusikoita ja kankaita!

Oulun seudulla pidämme ostotaukoa, sillä kuivuus vaikuttaa tatin nousuun. EI ole siellä vielä nousu lähtenyt käyntiin. Samoin Länsi-Suomessa pidämme taukoa ostosta.

Päivityksiä kannattaa tarkkailla nettisivuillamme koko ajan.

Etsinnän ja löytämisen iloa kaikille!

Lue lisää

Hyvää sienisunnuntaita kaikille!

Hyvää sienestyssunnuntaita kaikille!

Pohjois-Karjalassa on tohina käynnissä. Herkkutattia nousee sen minkä ehtii. Ykkösluokkaa enimmäkseen!

Savossa myöskin osto aloitettu ja lupaavalle näyttää!

Länsi-Suomessa tulee yhteydenottoja koko ajan lisää. Sielläkin siis herkkutatti vaikuttaisi olevan hyvin nousussa.

Oulussa myös ostetaan.

Nyt kaikki metsään nauttimaan aurinkoisesta sunnuntaista! Kerätäänhän kaikki tatit talteen yhdessä!

Lue lisää

Tattia nousee koko Suomessa!

Aurinkoista päivää sienestäjät! Ja huomio huomio kerääjät Länsi-Suomessa sekä Oulun ja Kajaanin seuduilla. Tatit on nousussa nyt ympäri Suomea!

Länsi-Suomessa Huittinen ostaa jo ja muitakin ostopisteitä avataan! 

Oulun seudulla valmistellaan avaamista. Tarkoituksena avata perjantaina 23.8. useita ostopisteitä!

Pohjois-Karjalassa ollaan jo täydessä tohinassa.

Savon puolella Savonlinnassa palvellaan. Myös Tuusniemen ja Rautavaaran ostopisteet valmistautuvat ostoon.

Tarkkailkaahan ahkerasti nettisivujen päivityksiä. Täältä löytyy ajankohtaisin tieto.

Nyt kannattaa lähteä sieneen! Ostohenkilökuntamme on valmiina ottamaan teidät ilolla vastaan.

Lue lisää

Lisää ostopisteitä aukeaa!

Hohoi kaikki sienestäjät Pohjois-Karjalassa!

Viikonloppu antoi lupaavia merkkejä herkkutatin sekä kantarellin noususta Pohjois-Karjalassa. Avaammekin keskiviikkona 21.8. lisää ostopisteitä. Myös autot aloittavat kiertonsa. Nyt kaikki viimeistäänn tarkistamaan metsiensä tilanteet. Nousun merkkejä näyttää niin männyn kuin kuusen herkkutatti!

 

Lue lisää

Sienikauden 2013 ensimmäinen ostopäivä takana!

Sienikauden 2013 ensimmäinen ostopäivä takana!

Mukava oli nähdä jälleen pitkän tauon jälkeen teitä ahkeria kerääjiä. Kovasti intoa ja tarmoa vaikuttaisi olevan teidänkin keskuudessa tätä uutta kautta ajatellen. Hyvä niin! Ensimmäisen päivän saldona siis kantarelleja reippaasti, mutta myös erittäin komeita, napakoita ja tiiviitä herkkutatteja yllättävän paljon. Tästä se lähtee!

Lue lisää

Sienikausi 2013 alkakoon!

Sienikausi 2013 alkakoon!

Avaamme lauantaina 17.8. Joensuun ja Sotkuman ostopisteet. Aloitamme herkkutatin ja kantarellin ostosta. Kaikki metsiin virkistäytymään!

Lue lisää

Kauden 2013 alku häämöttää!

Kaikki sienten ystävät valppaina!

Savonlinnassa osto aloitettu. Myös Sotkuman ja Joensuun ostopisteissä valmistellaan avaamista, jonka suunnitellaan tapahtuvan lähipäivinä. Luethan tarkemmin klikkaamalla "Lue lisää..".

Lue lisää

Kuusikoiden tattitarkkailu alkakoon!

Tattitarkkailu alkakoon!

Innokkaasti odotamme uuden sienikauden alkua. Muutamia soittoja on jo tullut ympäri Suomea ja ykköstatteja on löytynyt kuusikoista. Kannattaa siis tarkkailla ja seuraille kuusikoita. Olemme valmiuksissa ja toivokaamme kaikki hyvää tulevaa satokautta sienten ja marjojen parissa!

Lue lisää

Aurinkoista kesää kaikille!

Dalla Valle Oy:stä on julkaistu hyvä juttu Aarre-lehdessä (6/2013). Kannattaa käydä lukemassa!

Ensimmäiset kantarellit on myös löydetty ja paistettu pannulla. Nam! Innokkaasti siis odotellaan uuden sienikauden alkua. Nauttikaamme kuitenkin ensin näistä upeista Suomi-kesän hellepäivistä! Tapaamisiin pian!

Lue lisää

Lorenosta Italian Suurlähetystön varakunniakonsuli

Hienoja uutisia!

Dalla Valle Oy:n toimitusjohtaja Loreno Dalla Valle on kunniakkaasti nimitetty  Italian suurlähetystön Pohjois-Karjalan alueen varakunniakonsuliksi. Suuret onnittelut! Toivottakaamme Lorenolla onnea ja menestystä uudelle uralle.

Lue lisää

TATTIKAUSI HILJENEE EDELLEEN

Satokausi 2010 alkaa olla lopuillaan. POHJOIS-KARJALASSA ostopaikkoja vielä auki tänä viikonloppuna ja Juuka-linja kiertää vielä viimeisen reittinsä sunnuntaina. Maanantaista 11.10. alkaen vain SOTKUMAN toimintapiste auki. Tarkat tiedot päivitettyinä oheiseen valikkoon OSTOPAIKAT.

Lue lisää

HERKKUTATTIKAUSI HILJENEMÄSSÄ

POHJOIS-KARJALAN pitkään jatkunut herkkutattikausi hiljenemässä. Osa ostopaikoista sulkeutuu ja yksi ajoreiteistä lopettaa kiertonsa. On aika sanoa vähitellen hyvästit.
Tarkat tiedot päivitetty oheiseen valikkoon OSTOPAIKAT.
Kontiolahdella ostopaikan sulkeutuessa käydään vielä ostamassa ajoreitin autoon.

Viimeisille sienten tuonti kerroille on edelleen arpoja tarjolla....

Lue lisää

HERKKUTATTIKAUSI HILJENEMÄSSÄ

POHJOIS-KARJALAN pitkään jatkunut herkkutattikausi hiljenemässä. Osa ostopaikoista sulkeutuu ja yksi ajoreiteistä lopettaa kiertonsa. On aika sanoa vähitellen hyvästit.
Tarkat tiedot päivitetty oheiseen valikkoon OSTOPAIKAT.
Kontiolahdella ostopaikan sulkeutuessa käydään vielä ostamassa ajoreitin autoon.

Viimeisille sienten tuonti kerroille on edelleen arpoja tarjolla....

Lue lisää

HERKKUTATTI EI HELLITÄ!

Hyvää tattiviikonloppua jälleen!
POHJOIS-KARJALASSA herkkutatti jatkaa upeata nousuansa. Olemme työn touhussa tattien tahdittamana edelleen.  
" Luotettavasti alusta loppuun asti", sanoo Loreno. 
Kaikki ostopaikat ympäri maakuntaa auki ja ajoreitit kiertävät.
Metsät kutsuu! Kutsu kannattaa kuulla: herkkutateilla mukavat joillekin jopa mahtavat lisätienestit. Toiminnassa tavataan!

SAVO ostaa Savonlinnassa ja Naarajärvellä edelleen.

LÄNSI-SUOMESSA ja OULUN SEUDULLA herkkutatti hiipumassa, viimeisissä ostopaikoissa viimeinen ostoviikonloppu menossa.

Osallistu ARPAJAISIIN "Sienet meille, arpalippu teille - voita Italian matka" .  Kts. oma valikkonsa.

Lue lisää

TATTEJA TATTEJA JA VIELÄ TATTEJA!

POHJOIS-KARJALASSA herkkutattien tulva edelleen. Upea viikonloppu takana. Yökylmistä ei kannata vielä säikähtää. Ostomme jatkuvat jo vakiintuneeseen tapaan. 
Ostopisteet ympäri maakuntaa auki ja 3 ajoreittiä kiertää joka päivä.
Uusin reitti PUNKAHARJU - SÄRKISSALMI - SAARI - KESÄLAHTI - PUHOS. Kts. valikko OSTOPAIKAT -> ajoreitit.

SAVOSSA Savonlinna ja Naarajärvi jatkavat ostamista.

LÄNSI-SUOMESSA Huittinen ostaa edelleen.

OULUN SEUDULLA  jaksettu ahkeroida pitkään, siellä vielä muutama ostopaikka auki.

ARPAJAISILLA suuri suosio tänäkin vuonna.

Lue lisää

TATTIKAUSI 2010 HUIPUSSAAN!

POHJOIS-KARJALA painii tattiruuhkassa. Mutta mukaan vaan, se kannattaa!

UUSI REITTI  23.9. alkaen uusin ulottuvuuksi: PUNKAHARJU - SÄRKISALMI - SAARI - KESÄLAHTI -PUHOS. Kts. valikko OSTOPAIKAT.

SAVOSSA Savonlinna ja NAARAJÄRVI ostavat edelleen.

LÄNSI-SUOMESSA ja OULUN SEUDULLA  vielä ostopaikkoja. Kts. valikko OSTOPAIKAT.

Osallistu ARPAJAISIIN " Sienet meille, arpalippu teille - voit voittaa Italian matkan". Kts. valikko ARPAJAISET.

Lue lisää

\"JÄRKYTTÄVÄN PALJON HERKKUTATTIA!\"

POHJOIS-KARJALASSA HUIKEA  TATTISATO. \"Järkyttävän paljon tatteja\" sanoi Zelia viikonlopusta.  \" Kuin huippuvuonna 2003, nyt vaan vielä enemmän ykköstä\", sanoo Loreno. Takana erittäin vilkas viikonloppu.Ja tattivilske jatkuu nyt arkenakin. Tatit talteen ja euroiksi. Kerätään metsän antimilla mahtavat lisätienestit Pohjois-Karjalaan! Metsät tarjoaa!

SAVOSSA Savonlinna ja Naarajärvi jatkavat ostamista.

LÄNSI-SUOMESSA ja OULUN SEUDULLA muutoksia. Kts. oheinen valikko OSTOPAIKAT.

Sienten tuontireissulta matka-arpa mukaan! Kts. valikko ARPAJAISET.

Lue lisää

METSISSÄ ERINOMAINEN HERKKUTATTIEN SATO

Hyvää herkkutattien viikoloppua! SE ON NYT TATTIBUUMI!

POHJOIS-KARJALASSA nousee PALJON ja ERITTÄIN KORKEALAATUISTA herkkutattia. "Parasta vuosikausiin", sanoo Loreno. 

Ostopaikkamme ympäri maakuntaa ovat avoinna viikonloppuna, ja tutut kaksi ajoreittiä kiertää. Ilomantsi pidentää aukioloaikaa.

Ohjeita kerääjille löytyy oheisesta valikosta POIMINTAOHJE. Pyydämme huomioimaan 3. lk:n tatin käsittelyn metsässä tai ostopisteissä - Kts. alla  Lue lisää.

SAVOSSA ostot SAVONLINNASSA ja NAARAJÄRVELLÄ. 

 

LÄNSI-SUOMESSA on noussut hieno uusi herkkutattisato. Satakunnan ajoreitti toimiin viikonlopun ja Huittinen ostaa edelleen.

 

OULUN SEUDUN toimintatiedot kannattaa tarkistaa. Kts. valikosta OSTOPAIKAT.

 

Ja muistattehan arpajaisemme: "Sienet meille, arpalippu teille". Kts. valikko ARPAJAISET.

Lue lisää

HERKKUTATTI VALLOITTAA

POHJOIS-KARJALASSA herkkutattia nousee tohinalla kaikkialla niin männiköissä kuin kuusikoissakin. Ostopaikat auki ympäri maakuntaa, nyt myös KOVERO ja ILOMANTSI mukana. Ja tutut kaksi ajoreittiä ovat kierroksella.

Huomioikaa 3. lk:n tatin käsittelyohje - kts. Lue lisää. Tämä helpottaa ja jouduttaa toimintaa vastaanotossa.

SAVON ostopisteet SAVONLINNASSA ja NAARAJÄRVELLÄ.

OULUN SEUDULLA ostopaikkoja sulkeutunut.  

LÄNSI-SUOMESSA jatkaa Satakunnan ajoreitti ja HUITTINEN. Hyvää uutta herkkutattisatoa sllä suunnalla. 

ARPA suosii onnekasta tänäkin vuonna ...

Lue lisää

HERKKUTATIT VALLOITTAA!

POHJOIS-KARJALASSA herkkutattia nouee tohinalla kaikkialla, ja niin männiköissä kuin kuusikoissakin. Ostopaikat auki ympäri maakuntaa, nyt myös KOVERO ja ILOMATSI mukana. Ja tutut kaksi ajoreittiä ovat kierroksella.

Huomioikaa 3.lk:n tatin käsittelyohje - kts. lue lisää. Helpottaa ja jouduttaa toimintaa vastaanotossa.

SAVON ostopisteet SAVONLINNASSA ja NAARAJÄRVELLÄ.

OULUN SEUDULLA vielä ehtii mukaan tattitouhuun. Kasvupaikat kannattaa korin kanssa tarkastaa ja herkkutatit myyntiin kiikuttaa. Vielä ehtii...

LÄNSI-SUOMESSA jatkaa Satakunnan ajoreitti ja HUITTINEN. Hyvää uutta herkkutattisatoa sllä suunnalla. Olkaa mukana, osto jatkuu.

ARPA suosii onnekasta tänäkin vuonna. Sienet meille, arpalippu teille - voit voittaa Italian matkan. Kts. valikko arpajaiset.

Lue lisää

HERKKUTATIT VALLOILLAAN!

POHJOIS-KARJALASSA herkkutattien hulppea nousu! Ostopaikat ympäri maakuntaa auki, ja kaksi tuttua ajoreittiä kiertää joka päivä. Sateista tulee hyvä vauhdittaja tateille. Se on JUURI NYT aika vastata metsien kutsuun: tatit talteen ja tienesteille! Tarkat tiedot ostopaikoista kts. oheinen valikko OSTOPAIKAT.


SAVON ostopisteet SAVONLINNASSA ja NAARAJÄRVELLÄ.

OULUN SEUDULLA vielä ehtii mukaan tattitouhuun. Kasvupaikat kannattaa korin kanssa tarkastaa ja herkkutatit myyntiin kiikuttaa. Vielä ehtii...

LÄNSI-SUOMESSA jatkaa Satakunnan ajoreitti ja HUITTINEN.

ARPA suosii onnekasta tänäkin vuonna. Sienet meille, arpalippu teille - voit voittaa Italian matkan. Kts. valikko arpajaiset.


Lue lisää

HERKKUTATTIAIKA PARHAIMMILLAAN!

TATTIAIKA PARHAIMMILLAAN!

POHJOIS-KARJALASSA tattibuumi.  Ostopisteet ja ajoreitit valmiina vilkkaaseen tattiviikonloppuun. Olkaa mukana! LIEKSAN ostopiste avautunut, ILOMANTSI ja KOVERO avaavat alkuviikosta.
SAVONLINNA myös aloittanut tattitouhun.
LÄNSI-SUOMESSA ajoreitti 2 lopettaa. Jämijärven reitti jatkaa. 
OULUN SEUTU  jatkaa toistaiseksi.
Sienten tuojat, voitte osallistua matka-arvontaan!

Lue lisää

TULOSSA HERKKUTATTIEN VIIKKO

LIIKENTEESSÄ PALJON TATTIA!
POHJOIS-KARJALASSA  nousee upeata herkkutattia. Tänään lisää ostopisteitä: HEINÄVAARA ja ENO. Juuka- ja Hammaslahti reitit jatkavat.
SAVONLINNA avaa ostopisteensä tänään maanantaina.
ETELÄ-SUOMESSA kiinnostus herkkutattien keräämiseen herännyt. FORSSA-KARKKILA -linjalla vilkasta.
LÄNSI-SUOMESSA muutoksia.
OULUN SEUDULLA vielä ehtii tällä viikolla mukaan tattitouhuun.
KAJAANIIN ostopaikka to 9.9. alkaen.
Sienet meille - arpalippu teille! Voit voittaa Italian matkan.

Lue lisää

SE ON JUURI NYT: HERKKUTATTIEN AIKA!

TIEDOTE lauantaipäivästä: LIIKENTEESSÄ PALJON TATTIA!

POHJOIS-KARJALASSA nousee upeata tattia. Ostopaikkamme auki viikonloppunakin. Juuka-reitin lisäksi lauantaina Hammaslahden reitti käyntiin.
ETELÄ-SUOMESTA tulee paljon soittoja - tatteja! Ulotamme nyt ostomme Forssa-
KARKKILA seudulle asti.
LÄNSI-SUOMESSA muutoksia.
OULUN SEUTU toimii tasaiseen. Tullut komeata herkkutattisatoa.
SAVONLINNA herää toimintaan maanantaina 6.9.
JA muistattehan meidän tutut arpajaisemme!

Lue lisää

NYT MUKAAN TATTITOUHUUN - HERKKUTATTISATO JA OSTO VILKASTUU

POHJOIS-KARJALASSA avautuu perjantaina Juuan suunnalle ajoreitti ja monta uutta muuta ostopistettä.
LÄNSI-SUOMESSA herkkutattisato nousee, osto jatkuu.
SATAKUNNAN reitti toiminnassa.
OULUN SEUDULLA osto jatkuu.
Herkkutateilla mukavat lisätienestit. Kannattaa olla mukana!
Tattitouhun arpajaiset tänäkin vuonna.

Lue lisää

TATTITOUHU KÄYNNISTYNYT

LÄNSI-SUOMESSA avataan Satakunnan ajoreitti.
POHJOIS-KARJALASSA herkkutatit heränneet! Ensimmäiset ostopaikat avattu Sotkumaan, Outokumpuun ja Tohmajärvelle.
OULUN SEUDULLA ostopaikkojen aukioloajoissa päivityksiä.
Herkkutateilla mukavat lisätienestit. Kannattaa olla mukana!

Osallistu matka-arpajaisiin! 

Lue lisää

Herkkutattikausi herännyt

Pohjois-Karjalassa aukeaa ostopisteitä pe 27.8!

Uusi ostopaikka Ristijärvelle.
Herkkutatin osto Kainuussa alkanut.

Oulun seudulla osto jatkuu vilkkaana. 

Länsi-Suomessa Jämijärvelle avataan ostopiste. Seuraile ostopisteiden päivityksiä!

Osallistu jälleen Italian matkan arvontaan!

 

Lue lisää

Osto alkanut Pirkanmaalla ja Oulun seudulla

Vihdoinkin hyviä uutisia sienestäjille!
Oulun seudulla ja Pirkanmaalla herkkutattien osto
täydessä vauhdissa. 
Pirkanmaalle uusi ostopiste lauantaina. 
Oulun seudun ostopaikoissa täydennyksiä.
   
Sadetta saaneilla paikoilla kannattaa sienipaikat tarkistaa.
Osallistu Italian matkan arvontaan myös tänä vuonna!

Lue lisää

Satokausi 2010

Onpa ollut upea kesä! Mutta nyt: sadetta hyvin saaneilla paikoilla kannattaa metsä tattien toivossa tarkistaa.

Lue lisää