Haaparousku, keitetty ja suolattu

Keitetty/suolattu haaparousku tuodaan omissa astioissa ja siirretään ostossa ostoastioihin. Suolasienen tulee olla vedestä valutettu ennen ostopisteelle tuontia.

Haaparouskun suolausohje:

1. Keitä rouskuja 5 min: keitin vedessä 1 osa sieniä, 3 osaa vettä
2. Huuhtele rouskut keittämisen jälkeen ja jäähdytä nopeasti kylmällä vedellä
3. Suolaa sienet: 100% sieniä (valutettu paino) ja 15 % suolaa (esim 10 kg sieniä ja 1,5 kg suolaa). Lisää suolaa kerroksittain sieniin
4. Säilytä +5 c°

Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.