Kohti satokautta 2023!

Täällä Dalla Vallessa valmistaudumme taas pitkän talven jäljiltä satokauteen 2023. Kevät on edennyt toukokuussa melkein huomaamatta ja saimme jo nauttia mukavasta lämmöstä. Luontokin otti kunnon vauhtilähdön kohti kesää, mutta tasoittunee nyt viileämpien ilmojen koittaessa. Tänä keväänä vihreys kehittyi jotenkin niin ihmeellisen nopeasti ja huomaamatta.

On ollut mahtavaa seurata luonnon ihmeellistä heräämistä. Marjojen kukintaa ja kypsymistä seurataan ja jännitetään nyt kovasti. Mietteet ja pohdinnat tulevasta satokaudesta ovat kovasti meillä esillä. Vielä tulisi malttaa ja keskittyä ennakoiviin valmisteluihin. Luonnontuotteiden parissa työskennellessä on varauduttava kaikkeen ja oltava valmis reagoimaan. On osattava kuitenkin odottaa ja tarkkailla: luonto sienineen ja marjoineen etenee omaa vauhtia.

Toivotaan hyvää ja lämmintä kesää kaikille. Pian toivottavasti nähdään ostopisteillä. Satokautemme alkaa tuttuun tapaan Kuusamon seudulta hillan ostolla. Ostot käynnistyvät sitten muualla marjojen ja sienten kasvun ja nousun mukaan. Tarkkailettehan sivujamme. Aktiivisempi päivittely alkaa taas satokauden lähestyessä.

Kuulemisiin!

Ostopisteet FI