Osallistu lomamatkan arvontaan!


ARVONTA 2020 on suoritettu! Voittava arpanumero on 214173. Onnittelut voittajalle! Voittavan numerosarjan arvan omistajaa pyydetään ottamaan yhteyttä meihin: asiakaspalvelu@dallavalle.fi tai Loreno puh. 0500 297 811. Nyt tarkistamaan arpoja!

***********************************************************************

Satokaudella 2020 järjestämme tuttuun tapaan kerääjillemme arvonnan. Perinteisesti arpavoittona arvonnassa on toiminut Italian matka, mutta poikkeuksellisen vuoden myötä arvomme vuonna 2020 lomamatkan kotimaassa! Voitto sisältää yhden hengen viikonloppumatkan ja majoituksen valitussa kohteessa.

Jokaisella tuontikerralla jokainen kerääjä saa siis ostopisteeltämme tai ostoautoltamme arpalipukkeen, jolla osallistuu arvontaan. Jokainen arpalipuke on varustettu omalla numerosarjalla ja voittava numerosarja arvotaan satokauden päätyttyä, kaikkien ostopisteiden suljettua. Voittavan numeron julkaisemme täällä kotisivuillamme sekä facebook-tilillämme. Voittonumeroa voi tiedustella myös puhelimitse 0500 297 811 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@dallavalle.fi .

Arpaonnea kaikille! Muistathan, että mitä useammin tuot saaliisi meille, sitä enemmän arpalipukkeita sinulla on ja sitä parempi todennäköisyys voittoon. Säilytäthän kaikki arvat arvontatuloksen julkaisuun asti.

suomi