Laaja ostoverkosto ympäri Suomen

 

Dalla Valle Oy:llä on sienten ja marjojen ostopisteitä ympäri Suomea. Lisäksi ostoautot palvelevat kiertäen maakuntia pävittäin pysähtyen määrätyissä ostopysähdyksissä. Kiinteissä ostopisteissä palvelemme satokauden aikana päivittäin pidemmillä aukioloajoilla. Sen sijaan ostoautojen ostopysäkeillä osto alkaa annettuna aikana ja kestää niin kauan, kunnes pysäkin kaikki kerääjät on saatu palveltua (ellei toisin ilmoitettu), minkä  jälkeen ostoauto jatkaa reittiään eteenpäin. Kaikki ostopaikat (kiinteät sekä ostopysäkit) on listattu ostoalueittain vireisessä valikossa ja oman alueesi ostopaikkoja pääset näkemään valitsemalla ostoalueesi. Ostopaikan tiedoissa on mainittu erikseen, mikäli kyseessä on ostoauton pysähdyspaikka.

Avoinna olevat ostopisteet vaihtelevat satokausittain sekä myös satokauden aikana riippuen satokausitilanteesta. Päivitämme ostopistetietoja aktiivisesti satokauden aikana, joten seuraathan uutisointiamme sivuillamme. Muistathan tyhjentää välillä selainhistoriasi, jotta uudetkin päivitykset näkyvät varmasti sinullakin. Ostoalueittain on myös eroja ostovalikoimassa. Kaikki ostettavat tuotteemme on listattu tänne alueittain.

Mikäli alueellasi ei ole sinua lähellä olevaa ostopistettä laisinkaan ja herkkutatin nousu on voimakasta, niin ota meihin yhteyttä asiakaspalvelu@dallavalle.fi tai 0500297811. Pyrimme ostotoiminnassamme joustavuuteen ja yritämme järjestää ostoa eri puolelle Suomea resurssiemme puitteissa.

Oikein paljon tervetuloa ostopisteillemme! Palvelemme, autamme ja opastamme mielellämme.

tattityttö kuvanvaihdin