Ostettavat tuotteet

Ostamme satokauden aikana ostoalueesta riippuen tuoreena muun muassa herkkutatteja (I-, II- ja III-lk), kantarelleja, mustatorvisieniä, haapa- ja kangasrouskuja, suppilovahveroita ja marjoista puhdistettua sekä puhdistamatonta mustikkaa, puolukkaa (puhdistettu, puhdistamaton) ja karpaloa. Katsothan alta tarkemmin ostoalueellasi ostettavat tuotteet.

Satokauden 2017 ostettavat tuotteet ostoalueittain:

Päivitämme listaa sienikauden aikana. Tarkistathan siis päivitykset!

Pohjois-Karjala, tuoreena:  herkkutatti (I-, II-, III-luokka), kantarellit, mustatorvisieni, haaparouskut (tuoreen haaparouskun viimeinen ostopv la 16.9.), keitetty/suolattu haaparousku (viimeinen ostopv su 17.9.), suppilovahvero, lampaankääpä ja typäskääpä, roskainen ja puhdistettu puolukka (HUOM! Enossa ja Lieksassa vain puhdistettu puolukka), suppilovahvero

Etelä-Karjala, tuoreena: herkkutatti (I-, II-, III-luokka), kantarellit, mustatorvisieni, haaparouskut (haaparouskun viimeinen ostopv la 16.9.), suppilovahvero, lampaankääpä ja typäskääpä, roskainen ja puhdistettu puolukka, suppilovahvero

Etelä- ja Pohjois-Savo, tuoreena: herkkutatti (I-, II-, III-luokka)

Haukivuori: herkkutatti (viimeinen ostopv ma 18.9.), haaparousku (viimeinen ostopv su 17.9.), roskainen puolukka, puhdistettu puolukka
Punkaharju ja Kerimäki: herkkutatti (I-, II-, III-luokka), kantarellit, mustatorvisieni, haaparouskut (haaparouskun viimeinen ostopv la 16.9.), roskainen puolukka, puhdistettu puolukka, suppilovahvero, lampaankääpä ja typäskääpä

Länsi-Suomi, tuoreena:  herkkutatti (I-, II-, III-luokka)

Oulun ja Kainuun seutu, tuoreena:  herkkutatti (I-, II-, III-lk)

Päijät-Häme, tuoreena: herkkutatti (I-, II-, III-luokka), haaparousku (tuoreen haaparouskun viimeinen ostopv pe 15.9.)