Osallistu Italian matkan arvontaan!


Kauden 2017 arvonta on suoritettu! Voittava arpanumero on 0091341. Onnittelut voittajalle!! Voittavan arpanumeron arpaomistajaa pyydetään ottamaan meihin yhteyttä palkinnon lunastamiseksi. Yhteyttä voi ottaa puhelimitse puh. 0500 297 811 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@dallavalle.fi. Vielä kerran onnittelut voittajalle!

********************************************************************************

Perinteinen Italian matkan arvonta tuo jännitystä myös sienikauteen 2017! Arvonnan palkintona on Italian matka, tarkempaan kohteeseen voittaja pääsee vaikuttamaan itsekin. Jaamme arvontaan osallistuvia arpalipukkeita kaikissa ostopisteissämme ja ajoreiteillämme. Saat yhden arpalipukkeen jokaisella tuontikerralla.

Arvomme satokauden päätyttyä voittavan arpanumeron, jonka vastaavan numerosarjan arvalla voittaa. Muistathan säilyttää arpasi ja tarkistaa voittavan arpanumeron satokauden päätyttyä. Ilmoitamme voittoarvan numerosarjan kotisivuillamme sekä facebook- ja instagram-tilillämme. Ilmoittautumisaika voittajalle 2 kk voittavan arpanumeron julkaisemisesta, jonka jälkeen arvomme uuden voittavan numeron.

Arpaonnea kaikille!

dallavalle_arvonta_italia